Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Nový vzťah slávnej modelky: Jej partnerom má byť hviezdny hudobník!

Emily Ratajkowski Zobraziť galériu (2)
Emily Ratajkowski (Zdroj: SITA)

NEW YORK CITY - V posledných dňoch sa nahlas hovorí o tom, že slávna americká modelka Emily Ratajkowski (33) už nie je sama. Veľmi blízko má mať totiž k hudobníkovi, ktorého fanúšikovia poznajú pod menom Shaboozey (29). Dvojica sa pred pár dňami opäť objavila spoločne na verejnosti a reči o ich vzťahu tak opäť nabrali na obrátkach.

Pred pár týždňami sa hviezdna modelka a známy hudobník objavili bok po boku v New Yorku, kde si spoločne užívali párty v nočnom podniku. Odvtedy sa špekulovalo, že má dvojica k sebe veľmi blízko a je medzi viac, než len kamarátsky vzťah.

Pred pár dňami navyše spoločne dorazili na párty v New Yorku opäť. Podľa magazínu Page Six sa dvojica od seba počas celého večera nepohla a po akcii mali stráviť noc spoločne, keďže ich ráno videli, ako opúšťali ten istý byt.

Emily Ratajkowski patrí dlhodobo medzi najslávnejšie modelky sveta a často na seba upozorňuje poriadne odvážnymi outfitmi. Shaboozey sa naopak najviac zviditeľnil až počas tohto roka, kedy vydal pieseň s názvom A Bar Song (Tipsy), ktorá patrí medzi najväčšie hity tohto leta. 

Ani jeden z dvojice dohady o ich romániku zatiaľ nekomentoval, avšak aj na základe záberov zo spomínanej noci je vidieť, že k sebe majú poriadne blízko a ich fanúšikovia budú určte zvedaví, či z toho bude napokon vážny vzťah.

Emily Ratajkowski, Shaboozey
Zobraziť galériu (2)
Emily Ratajkowski, Shaboozey  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Emily RatajkowskiShaboozey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu