Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Prekvapivý rozchod slávneho páru: Ich láska nevydržala ani rok!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: GettyImages)

LOS ANGELES - Vzťah slávneho komika Peta Davidsona (30) a hviezdnej herečky Madelyn Cline (26) je podľa najnovších správ minulosťou. Vzťah tejto dvojice vyšiel na povrch počas septembra minulého roka a zdá sa, že príliš dlho nevydržal.

Americký komik sa okrem svojho humoru preslávil aj vďaka vzťahom s viacerými slávnymi ženami. V minulosti totiž randil napríklad s Kim Kardashian, Emily Ratajkowski, modelkou Kaiou Gerber, Kate Beckinsale a dokonca bol zasnúbený so speváčkou Arianou Grande. Počas minulého roka sa však začali objavovať správy, že zbalil ďalšiu slávnu ženu, tentokrát herečku Madelyn Cline.

Pete Davidson
Zobraziť galériu (3)
Pete Davidson  (Zdroj: SITA)

Tá sa aj napriek mladému veku stala v posledných rokoch slávnou vďaka účinkovaniu vo viacerých známych počinoch, ako je napríklad seriál Outer Banks či film Glass Onion: A Knives Out Mystery. O jej popularite svedčí aj to, že na sociálnej sieti Instagram ju sleduje viac ako 16 miliónov ľudí a počet jej fanúšikov neustále rastie.

O tom, že slávna dvojica sa dala dokopy, sa začalo hovoriť v septembri. Počas včerajšieho dňa sa však vynorili informácie, že ich vzťah je minulosťou. Tieto správy priniesol The US Sun„Podľa toho, čo som počul, tak ich vzťah skončil len nedávno a rozchod bol priateľský," povedal zdroj z okolia dvojice. 

Madelyn Cline
Zobraziť galériu (3)
Madelyn Cline  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Pete Davidson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu