Streda23. október 2024, meniny má Alojzia, zajtra Kvetoslava

Krásna správa! Tomáš Bezdeda je druhýkrát otcom: FOTO s bábätkom

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram T.B.)

ŽILINA - Šťastnejší ani nemôže byť! Ani sa nenazdal a už je druhýkrát otcom! Tomáš Bezdeda sa pochválil prírastkom do rodiny.

Tomáš Bezdeda a jeho manželka Ivana sa koncom júna 2023 stali rodičmi synčeka Jakubka. Ešte predtým, v marci toho istého roka svoj vzťah spečatili svadbou. Tomášovi Bezdedovi sa tak 11. marec 2023 navždy vryje do pamäti. Rovnako aj dátum 20. jún 2023, kedy sa mu narodil prvý syn. 

Neprešlo veľa času a na svet sa prihlásilo ich druhé dieťa. Len nedávno pritom v televíznom vysielaní prezradil svoju reakciu, keď sa dozvedel, že sa stane druhýkrát otcom. V relácii Záhady tela úsmevne popísal, ako rafinovane mu to manželka Ivka dala vedieť.


Správou o narodení druhého syna sa šťastný otecko pochválil na sociálnej sieti slovami: „Vow kamaráti, som tak dojatý a zalúbený do nich, vitaj Eliáš, doma ťa čaká braček a maminka sa nevie na teba vynadívať,…nedá sa to opísať, vow, asi si dam aj pohár dobrej whiskey a možno aj dva.“ Nuž a pre Topky.sk Tomáš doplnil aj miery: Eliáš mal pri narodení 3810g a 51cm. My teda tiež pripíjame na zdravie, rodičom srdečne blahoželáme a celej rodinke želáme veľa šťastia a radosti. 


Tomáš Bezdeda sa stal druhýkrát otcom
Zobraziť galériu (2)
Tomáš Bezdeda sa stal druhýkrát otcom  (Zdroj: Facebook/Tomáš Bezdeda)

Zároveň veríme, že druhé dieťa zvládnu Bezdedovci s menšími stresmi a obavami ako to prvé. Niekoľko mesiacov po Jakubkovom narodení totiž Bezdeda bez hanby priznal: „Prvé mesiace, keď príde to bábätko... je to prvé dieťa, tak to je šok ako keď spadne meteorit. Ty sa teraz na ten meteorit pozeráš, že čo s ním ideš robiť, veď to plače, žije, každé dve-tri hodiny je hore…“, vyratúval všetko, čo sa deje v rodine s príchodom dieťaťa. Prehovoril však aj o manželke, ktorú obdivuje za to, ako statočne všetko zvláda. „Obdivujem na ženách, ako všetko dokážu zosúladiť, upratať logistiku a na všetko si nájsť čas“, skláňa im poklonu.

Viac o téme: DieťaTomáš Bezdeda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu