Štvrtok17. október 2024, meniny má Hedviga, zajtra Lukáš

Farmárky sa do seba pred sobojom TVRDO PUSTILI: Aby ti z úst nevybehla kyselina!

Druhá tlačovka Fight Night Challenge Zobraziť galériu (3)
Druhá tlačovka Fight Night Challenge (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Na októbrovom podujatí Fight Night Challenge s poradovým číslom 7 to nebude len o mužských dueloch. Šancu dostane aj nežnejšie pohlavie. V historicky treťom ženskom zápase na pôde slovenskej celebritnej organizácie si to rozdajú účastníčky 16. série obľúbenej reality šou “Farma“ – Azra a Ella. Pôjde o nekompromisné vyrovnávanie účtov.

Stret dvoch žien v kategórii do 50 kilogramov bol zo strany organizátorov posledným prekvapením na atraktívnej zápasovej karte s dvanástimi súbojmi. Pre obe aktérky pôjde o premiérovú účasť v boxerskom ringu FNC a na prípravu mali k dispozícii len necelý mesiac. O napätie medzi nimi núdza rozhodne nebude.

„Azritka trénuj. Nie tak veľa ako ja, ale makaj,“ odkázala Ella svojej súperke v úvode videa na Instagrame Fight Night Challenge a následne prešla na odlišnú rétoriku: „Prajem ti veľa síl a dávaj si pozor, nech ti náhodou nevybehne kyselina z úst, z brady alebo čela. Neviem, kde všade to máš. Tiež aby ti náhodou na rozhodcov neodleteli tvoje vlasy ako páperie. Váž slová, lebo momentálne v sebe všetko držím. Zbytočne nedramatizuj a nedráždi leva. Teším sa na teba.“

Ella Kruželáková
Zobraziť galériu (3)
Ella Kruželáková  (Zdroj: Ján Zemiar)

Drsný odkaz rýchlo našiel svoju adresátku a obdobne pikantná reakcia na seba nenechala dlho čakať. „Jej vyjadrovacie schopnosti sú na úrovni desaťročného dievčaťa a je veľmi blbé súdiť niekoho za estetické úpravy, keď sama má napichané pery. Celkom trápne,“ odpovedala Azra bez servítky v komentárovej sekcii, čo ocenili viacerí fanúšikovia.

O zábavu v jedinom ženskom meraní síl teda máme postarané a okrem tohto duelu sa priaznivci v bratislavskej Gopass Aréne navyše 26. októbra môžu tešiť na Mariána “Fuča“ Fučíka, Filipa Sulíka či predstavenie najväčšej hviezdy FNC Flexkinga, ktorý nastúpi proti Královi Pablovi. Hlavným ťahákom bude zápas skúseného boxera Erika Tlkanca proti trom súperom v troch kolách. Jeho schopnosti postupne preveria Patrik Rigodanzo, Patrik Lakatoš a Michal “Mikefitko“ Kováčik. Lístky sú dostupné v sieti predpredaj.sk. PPV sledujte na platforme JOJ Play.

Azra Sokira
Zobraziť galériu (3)
Azra Sokira  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Azra SokiraElla Kruželáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu