Štvrtok17. október 2024, meniny má Hedviga, zajtra Lukáš

Mladík sa zamiloval do ryžovaru, svoju lásku spečatil sobášom: O štyri dni neskôr šokoval celý svet!

(Zdroj: Facebook/Khoirul Anam)

JAKARTA – Všetci máme doma obľúbený spotrebič, bez ktorého si nevieme predstaviť náš život. Jeden muž svoj vzťah k ryžovaru pozdvihol na novú úroveň. Okrem toho, že mu vyznal svoje city, spečatil svoju lásku aj manželstvom. Hoci sa o štyri dni rozviedol, tento krátky zväzok má hlbší význam, než by sa mohlo na prvý pohľad zdať.

Indonézan menom Khoirul Anam sa v roku 2021 podelil na Facebooku so sériou fotografií zo svadobného obradu s popisom: „Spravodlivý, poslušný, láskyplný a výborný kuchár.“ Nielen on, ale aj ryžovar, s ktorým sa zosobášil, bol na túto príležitosť vhodne oblečení. Domáci spotrebič mal dokonca na sebe biely závoj. Fotografie, ktoré získali tisíce reakcií vrátane komentárov, zachytávajú novomanželov počas ich netradičnej svadby a tiež aj to, ako si dávajú prvý manželský bozk. 

 

Putih,pendiam,manutan.gk banyak bicara,pinter masak..idaman bgt😊..anget meneh..tanpamu berasku gk mateng😀..#hiburan #senimanfotonyeleneh #sulekers

Posted by Khoirul Anam on Sunday, September 19, 2021

Akokoľvek čudne to môže znieť, príbeh nabral bizarnejší spád – o štyri dni neskôr Indonézan oznámil prostredníctvom Facebooku rozvod. Príčinou bol fakt, že napriek tomu, že je ryžovar skvelým kuchynským pomocníkom, dokáže variť iba ryžu. Samozrejme, že celá svadba a následný rozvod nebol nič iné, než snaha pobaviť ľudí na sociálnych sieťach. Miestne spravodajské weby uvádzajú, že Anam je v Indonézii známou celebritou, ktorá často prekvapuje ľudí podobnými bizarnými kúskami, informuje portál NDTV

Napriek tomu nie je zriedkavé, že ľudia uzatvárajú manželstvá s podivnými či neživými predmetmi. Podobný prípad sa stal v roku 2015, kedy sa David Sikorski zo San Francisca zasnúbil s burritom. „Dosiahol som vek, kedy je môj Facebook zaplnený fotkami zásnub a detí. Ešte v rokoch 2005/2006 to boli skôr kompromitujúce fotky z víkendových eskapád mojich priateľov. Moja láska k burritu ale nemá hraníc. Preto som sa rozhodol urobiť svadbu,“ povedal Sikorski pre portál HuffPost. Dodnes nie je jasné, či sa svadba nakoniec uskutočnila.

Viac o téme: SvadbaRozvod Ryžovar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu