Štvrtok17. október 2024, meniny má Hedviga, zajtra Lukáš

Sexuálny škandál v USA: Top novinárka vraj mala aféru s Kennedym! Všetko prezradil jej snúbenec

Robert F. Kennedy Jr. a Olivia Nuzziová Zobraziť galériu (2)
Robert F. Kennedy Jr. a Olivia Nuzziová (Zdroj: profimedia.sk)

WASHINGTON - Ryan Lizza obvinil hviezdnu novinárku Oliviu Nuzziovú z „katastroficky bezohľadného správania“ počas ročnej aféry s Robertom F. Kennedym Jr, ktorá nakoniec viedla k ich rozchodu.

Bývalý snúbenec novinárky časopisu New York Magazine Olivia Nuzziová tvrdil, že mu po prerušení zasnúbenia povedala ohavné podrobnosti o svojom romániku s Robertom F. Kennedym Jr. (RFK), vrátane toho, že ju kedysi prezidentská nádej chcela „oplodniť“.

Ryan Lizza, hlavný washingtonský korešpondent pre Politico, obvinil Nuzziovú z „katastroficky bezohľadného správania“ počas ročnej aféry, ktorá nakoniec viedla k ich rozchodu.

Začiatkom októbra New York Magazine oznámil, že Nuzziová (31), dostala voľno po tom, čo prezradil „osobný vzťah“ s „bývalým subjektom“, ktorý kndidoval na voľby prezidenta. Neskôr sa ukázalo, že „subjekt“ je 70-ročný RFK Jr., ktorý je ženatý s herečkou Cheryl Hinesovou.

Ryan Lizza a Olivia Nuzziová
Zobraziť galériu (2)
Ryan Lizza a Olivia Nuzziová  (Zdroj: Olivia Nuzzi/Facebook)

Nasledujúci týždeň novinárka obvinila Lizzu z organizovania vydieračskej kampane proti nej v snahe „zničiť môj život, kariéru a povesť“.

Ale v nových súdnych podaniach - podaných tento týždeň Lizzou a získaných CNN - Lizza vykreslila RFK Jr ako manipulatívnu postavu, ktorá rozdelila pár svojím „znepokojujúcim vzťahom“ s Nuzziovou.

RFK Jr. povedal Nuzziovej, že ju chce podľa dokumentov „vlastniť“, „ovládať“ a „oplodniť“. Lizza povedala, že Nuzziová mu povedala podrobnosti o vzťahu po tom, čo v auguste zrušil ich zasnúbenie.

"Takmer všetko, čo viem o jej afére, pochádza priamo od samotnej pani Nuzziovej," povedala Lizza pre CNN. Podľa Lizzy Nuzziová opísala RFK Jr., ktorý má šesť detí, ako „70-ročného ‚závislého na sexe‘, ktorý jej povedal, že ju chce ‚vlastniť‘, ‚ovládať‘ a ‚oplodniť‘. Ďalej uviedla, že aféra bola „toxická, nezdravá, hlúpa, psychotická, šialená, neobhájiteľná“ a tvrdila, že RFK Jr. ju zmanipuloval kvôli „obrovskej nerovnosti moci“.

Utajený zdroj všetko potvrdil

Nuzziová údajne začala posielať Kennedyho správy krátko po tom, ako ho predstavila ako nezávislého prezidentského kandidáta v časopise New York magazine. Podľa správ mu posielala „skromné akty“ a obaja mali dokonca „neuveriteľný“ sex cez FaceTime, uviedol zdroj pre Page Six — pričom Nuzzi spomínala, že Kennedyho sexuálna výdrž bola impozantná.

„Olivia povedala viacerým ľuďom, že si navzájom hovorili, že sa milujú [po telefóne] vždy, keď sa rozprávali,“ dodal zdroj.

Nuzziho právny spor s Lizzou na súde prichádza, keď jej časopis vykonáva „podrobnejšie externé preskúmanie“ Nuzziovej práce, potom čo prvotné vyšetrovanie nenašlo dôkazy o zaujatosti.

Žaloba na snúbenca

Vo svojej žalobe Nuzziová tvrdila, že jej snúbenec jej ukradol osobné elektronické zariadenie, hackoval jej zariadenia a potom anonymne posielal médiám o nej osobné informácie – niektoré z nich mohli byť „upravené“.

Tvrdila, že Lizza sa jej tiež vyhrážal násilím, „aby prevzala svoj podiel finančnej zodpovednosti“ za spoločnú knižnú zmluvu, ktorú mali, uviedla vtedy CNN.

Lizzino podanie poprelo, že by sa Nuzziovej vyhrážal, hackol jej elektroniku alebo ju prenasledoval, a dodal, že tiež neprezradil jej vzťah s Kennedym jej redaktorom v New York Magazine.

Zásadnejšie súdne pojednávanie, ktoré by mohlo zahŕňať dôkazy a výpovede svedkov, je údajne naplánované na polovicu novembra.

Anonymný zástupca Nuzziovej vo vyhlásení poskytnutom CNN uviedol, že Lizza sa stále pokúša Nuzziovú „obťažovať a ponižovať“. "Podania, ako je toto, plné neslušných a irelevantných tvrdení, na ktoré nebudeme dávať odpoveď, podporujú jeho úsilie, ako je opísané v jej počiatočnom podaní na ochranný príkaz," uviedla zástupkyňa.

"Jej jediným cieľom pri hľadaní zásahu od orgánov činných v trestnom konaní a súdu je zaistiť jej bezpečnosť a zostať sama," uvádza sa vo vyhlásení, ktoré v utorok poskytla CNN.

Pár sa zasnúbil v roku 2022, ale rozišiel sa po zverejnení Nuzziovej vzťahu s RFK Jr. V tom čase písala článok o RFK Jr.

Po oznámení New York Magazine, že bola prepustená na dovolenku, Nuzziová vydala vyhlásenie, v ktorom popierala fyzický vzťah s RFK Jr.

Za posledné dva týždne, odkedy sa aféra stala verejnou, sa prihlásili tri ďalšie ženy, ktoré tvrdia, že v uplynulom roku mali romantické vzťahy s RFK Jr. Všetky tri ho poznali prostredníctvom neslávne známej advokačnej skupiny, ktorú založil, Children’s Health Defense, ktorá okrem iného tvrdí, že 5G bezdrôtová technológia spôsobuje rakovinu, neplodnosť a ADHD.

Viac o téme: AféraOlivia NuzziováRobert F. Kennedy Jr
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu