Štvrtok17. október 2024, meniny má Hedviga, zajtra Lukáš

Tragická SMRŤ Liama Paynea (†31): Mrazivé FOTO z hotelovej izby... Rozbitá TV, neporiadok a DROGY!

Liam Payne Zobraziť galériu (2)
Liam Payne (Zdroj: X/SITA)

BUENOS AIRES - Hudobný svet zasiahla v noci zo stredy na štvrtok smutná správa o tragickom úmrtí speváka Liama Paynea (†31) zo skupiny One Direction. Zomrel po páde z tretieho poschodia. Sociálnymi sieťami aktuálne koľujú zábery z jeho hotelovej izby. Uff, tie fotky vyzerajú strašne!

K úmrtiu obľúbeného speváka došlo v stredu podvečer v Buenos Aires v Argentívne, kde bol ubytovaný v hoteli Casa Sur Palermo. Podľa informácií Daily Mail sa mal pred smrťou správať zvláštne. „Správal sa nevyspytateľne a rozbil notebook,“ píšu médiá s tým, že pracovníci hotela speváka odviedli do izby a zavolali políciu.

Aktuálne verejnosť obleteli fotogtafie, ktoré majú zachytávať spevákovu izbu, v ktorej strávil posledné chvíle svojho života. A vyzerajú naozaj hrozne. Na záberoch je napríklad vidieť rozbitý televízor a stôl, na ktorom sú drogy a predmety k ich užívaniu. Vo vani bol tiež nájdený alobal a sviečka. Zábery tak len potvrdzujú slová pracovníkov hotela. 

Spevák zomrel po páde z tretieho poschodia. Jeho telo objavili krátko po 17. hodine popoludní na nádvorí hotela. Či z balkóna svojej izby číslo 10 sám vyskočil alebo nešťastne vypadol, nateraz nie je známe. Celú vec momentálne prešetrujú kriminalisti, ktorí nariadili aj pitvu. 

Viac o téme: Liam Payne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu