Piatok18. október 2024, meniny má Lukáš, zajtra Kristián

Sexuálny maratón! Bonnie sa za dva týždne vyspala so 158 študentmi: Jej matka rozdávala kondómy

Bonnie Blue sa vyspala so 158 študentmi za dva týždne.
Bonnie Blue sa vyspala so 158 študentmi za dva týždne. (Zdroj: The Reality Check Podcast/screenshot)

LONDÝN - 25-ročná Bonnie sa v priebehu dvoch týždňov počas sexuálneho projektu vyspala so 158 študentmi prvého ročníka na univerzite. Teraz prehovorila jej matka.

25-ročná Bonnie Blue je aktívna v pornopriemysle a na OnlyFans. Najnovšie sa podľa Daily Mail vyspala so 158 mužmi počas prvých týždňov semestra na Nottingham Trent University vo Veľkej Británii a natočila to pre svoju stránku OnlyFans. Vraj na tom zarobila milióny. K aktivitám svojej dcéry sa teraz vyjadruje jej mama Sarah.

archívne video

Kronerová o SEXE vo vyššom veku: Z odpovede onemela aj Adela! (Zdroj: STVR)

Matka Sarah je hrdá na sexuálny projekt svojej dcéry

Sarah v podcaste „Reality Check“ vysvetlila, že je hrdá na svoju dcéru Bonnie a dokonca jej pomáha získavať nových sexuálnych partnerov. Keď sa dozvedela o práci svojej dcéry ako erotická herečka, bola spočiatku sklamaná: "Bol to len šok, pretože som si nikdy nemyslela, že niečo také urobí." Ale bolo pre ňu dôležitejšie, aby bola jej dcéra šťastná, potom je aj ona.

Preto podľa Daily Mail dokonca pomáhala so študentským sexuálnym projektom svojej dcéry. Urobila znamenie s nápisom: „Univerzitní študenti ma o*ebú a nechajú, nech to natočím“ a rozdala letáky a kondómy.

Kritici hovoria: „Zvláštne, že si na to hrdá“

Kritici však vyjadrili rozhorčenie nad sexom Bonnie s tínedžermi, ktorý "nebol legálny“, a nad podporou jej matky. Bolo to „tak zvláštne, že si na to hrdá,“ uviedli niektorí používatelia v komentároch k epizóde podcastu. Bonnie sa bráni tým, že jej činy majú za cieľ dodať mladým mužom sebavedomie a pomôcť im dospieť.

Na OnlyFans zarobila majetok

Modelka OnlyFans Bonnie Blue už pred svojím novým sexuálnym projektom odcestovala do Mexika s cieľom vyspať sa so 100 americkými študentmi za tri týždne. Tento cieľ prekročila intímnym zblížením s celkovo 122 mladými mužmi. S vyrobeným obsahom dosiahla zisk minimálne 250 000 amerických dolárov (okolo 235 000 eur).

Spolu s tvorcom obsahu Leilani May dostávala Bonnie každý deň 100 až 200 správ od zainteresovaných strán. Pred jej hotelovou izbou sa tvorili rady a na niektorých videách bolo počuť študentov klopať na dvere. Bonnie svoje činy obhajovala, pričom zdôraznila, že všetci zúčastnení majú viac ako 18 rokov a súhlasia. Plánuje pokračovať v účasti na jarných prázdninách budúci rok a cestovať po celom svete, aby filmovala obsah s turistami a návštevníkmi hostelov.

Viac o téme: SexŠtudentiBonnie Blue
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu