Štvrtok17. október 2024, meniny má Hedviga, zajtra Lukáš

Hrôzostrašné predpovede proroka na rok 2025: Zabudnite na svet, ako ho poznáte! Čaká nás SKAZA a chaos

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

USA - Lekár, astrológ a jasnovidec Nostradamus predpovedal mnohé desivé udalosti. Niektoré z nich by nám mali zasiahnuť do života v priebehu budúceho roku a mali by zmeniť súčasné fungovania sveta.

Predpovediam Nostradama, ktorý žil v prvej polovici 16. storočia, sú pripisované významné historické udalosti. Ide napríklad o veľký požiar Londýna. Mnohé z jeho predpovedí sa však splnili dlhé storočia po jeho smrti, ako napríklad vzostup Adolfa Hitlera alebo bombardovanie Hirošimy a Nagasaki. Jasnovidec dokonca inšpiroval aj niektorých svojich súčasníkov, ako napríklad muža, ktorý sám seba nazýva „živým Nostradamom.“ A aké sú predpovede na rok 2025? Má to byť obdobie vzniku novej ríše a prelomových objavov, ktoré nám, bežným smrteľníkom, umožnia manipulovať s realitou, informuje portál Unilad.

Hrôzostrašné predpovede proroka na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Getty Images)

Veľké záplavy a nová ríša

Nostradamus predpokladá, že veľké pobrežné mestá budú zničené obrovskými záplavami,  milióny ľudí zostanú bez strechy nad hlavou a vlády sa budú zmietať v problémoch. V zúfalstve sa z modrej hlbočiny vynorí tajomný vodca. Namiesto toho, aby poslal pomoc, vyhlási vlastníctvo svojej novej „vodnej ríše“. Tento incident zrejme otrasie súčasným svetovým poriadkom a to je doslova to posledné, čo teraz potrebujeme.

Vzniknú tieňové kulty

Akoby vodní vládcovia nestačili, objavia sa aj manipulatívne tieňové entity, s ktorými musíme bojovať. Nostradamus predpovedal, že sa budú pohybovať po celom svete a využijú silu temných rituálov. Zneužijú úzkosť vyvolanú „predchádzajúcimi udalosťami“ a budú sľubovať spásu a bezpečie.

Hrôzostrašné predpovede proroka na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Getty Images)

Prelomový objav v oblasti kvantovej fyziky

Podľa Nostradama budú odhalené tajomstvá vedomia a multiverza, keď priekopnícka skupina vedcov urobí prelomový objav v kvantovej fyzike. Ten nakoniec umožní ľuďom dimenzovať, manipulovať s realitou a komunikovať s vyššími formami inteligencie. Podľa neho je osud ľudstva v skutočnosti „kvantový tranz“.

Rozvoj konšpirácií

Zarytí priaznivci konšpiračných teórií budú nadšení. Rok 2025 bude obdobím, keď sa na celom svete prebudia k životu dlho skrývané tajomstvá a otrasú základmi vlád a inštitúcií. Ľudia budú požadovať zodpovednosť, čo vyvolá novú éru transparentnosti a tá zmení chod dejín.

Digitálna skaza

Budúci rok sa celá naša infraštruktúra ocitne v chaose kvôli globálnym kybernetickým útokom. Zrejme sa zrútia elektrické a komunikačné siete a finančné systémy. Vlády budú opäť zápasiť o svoju moc. Nostradamus opísal útoky z neznámeho zdroja ako kybernetickú vzburu a digitálnu skazu. Vzhľadom na rastúci počet kybernetických útokov to nie je úplne vylúčené.

Hrôzostrašné predpovede proroka na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Getty Images)

Návrat starovekej múdrosti

Uprostred tohto chaosu bude istá záchrana v podobe obnovenia starodávnych metód. Nostradamus podrobne opísal, že do pozornosti ľudí sa opäť vráti bylinná medicína, liečitelia Zeme, domorodé hlasy a liečivá pieseň.

Viac o téme: ZáplavyPredpoveďNostradamusHackerský útokKulty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu