Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

ROZCHOD českej speváčky po 27 rokoch vzťahu: On už má INÚ!

Už má náhradu! Zobraziť galériu (4)
Už má náhradu! (Zdroj: GettyImages)

PRAHA - Česká speváčka si namiesto svadby prechádza bolestivým rozchodom. Zatiaľ čo ona smúti, on má už inú. Toto je jeho nová partnerka!

Včera sme vás na Topkách informovali o rozchode českej speváčky Anny K. s jej partnerom Tomášom Varteckým. Zbohom si dali po 27 rokoch vzťahu. Za všetko vraj mohli omamné látky, ktoré hudobník užíval. A tak namiesto radosti zo svadby prežíva umelkyňa obrovský smútok. „Posledné roky ale neboli ľahké ani pre jedného z nás. Život nám pripravil mnoho nástrah, ktoré sa darilo dlho zvládať, ja sama som urobila všetko čo som mohla a nestačilo to," začala v úvode.

„Nakoniec som boj za náš vzťah musela sama prvýkrát vzdať. Nejaký čas teraz asi nedokážem predstierať, že je všetko okolo mňa zaliate slnkom. Verila som, že mám vybrané a že ma už žiadna temnota nestretne. Nenapadlo ma, že sa mýlim. Tomáš si vybral cestu, na ktorej už ho sprevádzať nemôžem," napísala na sociálnu sieť speváčka zronene. Život však ide ďalej a rozchodom nič nekončí. Dôkazom toho je aj to, že Tomáš je znovu šťastne zaľúbený. Novou priateľkou sa pochválil na sociálnej sieti Instagram. „Je na čase povedať, že už nejakú dobu je moja partnerka Martinka," zveril sa. A zverejnil aj pár záberov s ňou. Tie nájdete v galérii.

Viac o téme: RozchodAnna K.Tomáš Vartecký
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu