Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Po TRPKOM rozchode počas tehotenstva: Markizácka kráska je opäť ZADANÁ!

Sára Adamčíková a Erik Zahorjan Zobraziť galériu (2)
Sára Adamčíková a Erik Zahorjan (Zdroj: Instagram SA)

BRATISLAVA - Po trpkom rozchode ešte počas tehotenstva je znova zadaná! Exfarmárka sa krásnou novinkou pochválila prostredníctvom sociálnej siete. Šťastie z nej doslova žiari.

Galéria: Erik Zahorjan a Sára Adamčíková

Sára Adamčíková sa zviditeľnila svojim účinkovaním v reality šou Farma 12. Tak sa zahladeľa do súpera Erika Zahorjana, s ktorým istý čas tvorila pár. Ich láske však zanedlho odzvonilo. Potom sa fitness trénerka zaľúbila do ďalšieho muža.

„Áno, mám vzťah. Veľmi krásny a plnohodnotný vzťah. Nebudem to tajiť a naťahovať, keďže reči sa šíria rýchlo,” pochválila sa po rozchode s Erikom. S vtedajším partnerom aj otehotnela, no tej ju ešte počas tehotenstva nechal.  „Posledné mesiace, áno, prežívam najkrajšie životné obdobie, no bohužiaľ, sama bez partnera. Už dlhšie som sa k tomu chcela vyjadriť, ale bolesť, ktorú som prežívala, som nechcela šíriť aj tu,“ priznala pred dvomi rokmi. V septembri 2022 priviedla na svet zdravého synčeka, ktorému vybrala meno Matias.

Po TRPKOM rozchode počas
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram S.A.)

Po jej boku sa odvtedy žiaden chlap neobjavoval. Pracovala na sebe, vychovávala svoje dieťatko a vyzeralo to tak, že je veľmi šťastná. Ale zrejme je aj tak v živote chýbala mužská energia. Exfarmárka je totiž znova zadaná. „Vďačná za toto všetko a ešte viac,“ napísala ku príspevku na Instagrame. Na videu je pred Eiffelovou vežou v Paríži aj so svojou novou láskou. Nič viac o tajomnom mužovi neprezradila.

Viac o téme: LáskaVzťahSára Adamčíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu