Utorok2. júl 2024, meniny má Berta, zajtra Miloslav

V Bratislave nahlásili nastraženú výbušninu! Ide o jednu z najfrekventovanejších častí mesta

 Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Maarty)

BRAATISLAVA - Poplach v hlavnom meste. Aktuálne je obmedzená doprava v stanici Bratislava hl. st. Dôvodom je nahlásený nástražný výbušný systém.

Aktualizované 14:25 Policajti Odboru železničnej polície okamžite vykonali potrebné opatrenia a hodnovernosť oznámenia na mieste preverili. Prehliadkou vnútorných priestorov železničnej stanice ako aj pristavených vozňov sa hodnovernosť tohto oznámenia nepotrvdila. Pátrajú však po totožnosti muža, ktorý by mohol do prípadu vniesť viac svetla. Viac nájdete TU

Niekto nahlásil výbušný systém 

Na mimoriadnu udalosť upozornila na sociálnej sieti Facebook stránka Obmedzenia prevádzky na tratiach ŽSR. Dobu meškania vlakov neuvádzajú. "Od 11:15 hod. obmedzená doprava v stanici Bratislava hl. st.," uviedlo ZSSK. Dôvodom je nahlásený nástražný výbušný systém. Vlaky zo stanice Bratislava hl. st. budú vypravené po súhlase polície.

Polícia v súčasnosti oznámenie o údajnej prítomnosti výbušného systému v priestoroch hlavnej stanice v Bratislave preveruje. "Vykonávame potrebné úkony s cieľom preverenia jeho hodnovernosti," uviedol bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.s tým, že bližšie informácie poskytne polícia neskôr.

 

# OBMEDZENÁ DOPRAVA DOTKNUTÝ ÚSEK : Bratislava hl. st. DÔVOD OBMEDZENIA : mimoriadna udalosť PREDPOKLADANÉ MEŠKANIE: ## ĎALŠIE INFO : nahlásený nástražný výbušný systém

Posted by Obmedzenia prevádzky na tratiach ŽSR on Sunday, June 30, 2024

Hovorca Železničnej spoločnosti Slovensko Dominik Drevický uviedol, že polícia kontroluje všetky odchádzajúce vlaky zo železničnej stanice. Meškania vlakov sú však minimálne. "Vznikajú len minimálne meškania, podľa dispečerov je to možno desať, maximálne 15 minút," povedal.

 

Viac o téme: StanicaBombaBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu