Štvrtok4. júl 2024, meniny má Prokop, zajtra Cyril, Metod

Sexuálne obťažovanie na základnej škole: Polícia vyšetruje učiteľa, chlapcom mal posielať nevhodné správy!

(Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - Triedny učiteľ na jednej z bratislavských základných škôl mal posielať žiakom nevhodné správy. Učiteľa biológie vyšetruje polícia pre podozrenie zo sexuálneho zneužívania. Ten vinu odmieta a tvrdí, že veľa vecí bolo vyfabulovaných.

archívne video

Muž obťažuje neplnoleté dievčata na stanici. (Zdroj: Tip čiateľa)

O prípade informovala televízia Markíza. „Viackrát tam bolo spomenuté fajčenie, branie do úst. Jedného z tých chlapcov sa dokonca vypytoval, aký ma vzťah s jeho priateľkou,“ povedal jeden z rodičov o nevhodnej komunikácii medzi učiteľom a jeho synom. Jeden z chlapcov mal dokonca uviesť, že učiteľ mu poslal ja erotickú fotografiu, to ale pedagóg rázne poprel. „Ja som v živote nikomu nič také neposielal,“ uviedol.

Podľa odborníčky je predmetná komunikácia nevhodná, často v nej išlo o dvojzmysly a sexuálne narážky. Celý prípad už vyšetruje polícia, ktorá ale vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie bližšie informácie neposkytla. Učiteľ tvrdí, že veľa vecí nie je pravda a bolo vyfabulovaných. Bližšie sa k tomu ale vyjadriť nechcel a nepotvrdil ani, či stále pracuje na základnej škole.

Viac o téme: UčiteľSexuálne obťažovanieBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu