Štvrtok4. júl 2024, meniny má Prokop, zajtra Cyril, Metod

Hrôzostrašný nález! Ženu našli v byte v Humennom bez známok života: Záhadné úmrtie

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

HUMENNÉ - Hrôzostrašný pohľad sa naskytol policajtom v Humennom, ktorý v jednom z bytov našli telo bez známok života. Čo sa žene vlastne stalo vyvoláva otázniky.

Príslušníci policajného zboru boli včera okolo šiestej hodiny večer privolaní k záhadnému úmrtiu ženy v jednom z bytov v Humennom. Podľa portálu noviny.sk na miesta zasahovali aj záchranári. "Na miesto sme vyslali ambulanciu rýchlej lekárskej pomoci. Lekár, žiaľ, už 49ročnej ženy mohol už len konštatovať úmrtie," informovala o tom hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Petra Klimešová.

archívne video

Nález tela na chodníku v Bratislave (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Obhliadajúci lekár na mieste nedokázal určiť presnú príčinu úmrtia. "Na určenie presnej príčiny smrti nariadil vykonať súdnolekársku pitvu," skonštatovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove. Jana Ligdayová. To, prečo žena zomrela, tak ukáže až vyšetrovanie.

"Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Humennom v prípade vedie trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia," dodala Ligdayová. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu