Štvrtok4. júl 2024, meniny má Prokop, zajtra Cyril, Metod

Slávna herečka je opäť zamilovaná: Filmová Hermiona žiari šťastím po boku záhadného muža!

Emma Watson Zobraziť galériu (2)
Emma Watson (Zdroj: Profimedia)

OXFORD - Po boku britskej herečky Emmy Watson (34) sa v posledných rokoch objavilo viacero mužov, avšak ani pri jednom z nich nenašla to, čo hľadala. Momentálne to však vyzerá tak, že je opäť zamilovaná a so svojím záhadným partnerom sa neboja ukázať svoju lásku ani na verejnosti.

Počas minulého roka sa rozišla s partnerom Brandonom Greenom, s ktorým tvorila pár 18 mesiacov. Následne sa po jej boku objavilo niekoľko mužov, avšak ani s jedným z nich z toho nebol vážnejší vzťah.

Ten však zrejme filmová Hermiona našla po boku neznámeho muža, s ktorým sa objavila v Oxforde. Dvojica si nerobila ani najmenšie starosti s tým, že by ich mohol niekto vidieť a na verejnosti si vymenili aj niekoľko bozkov. To zachytil denník The Sun a fotky zaľúbencov sa tak okamžite dostali medzi fanúšikov. 

„Vyzerala veľmi šťastne, akoby ju nič iné nezaujímalo. Boli si veľmi blízki a vôbec neriešili, kto sa pozerá. Mali oči iba jeden pre druhého. Emma miluje Oxford a chodí tam pravidelne kvôli svojej rodine. Teraz však má ďalší dôvod na to, aby toto mesto mala rada," povedal zdroj pre spomínaný The Sun.

Slávna herečka je opäť
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Emma Watson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu