Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

Havária vládnej limuzíny: Na mieste zasahovala polícia

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR/KR PZ v Žiline, Marko Erd)

BRATISLAVA - Polícia v utorok ráno zasahovala pri nehode, ktorá sa stala na Staromestskej ulici v smere z Mosta SNP do centra Bratislavy. Údajne mala havarovať vládna limuzína.

Nehoda dvoch osobných áut na Staromestskej ulici sa stala v utorok ráno približne 8:00 hodine. Podľa portálu PLUS 7 dní tam havarovalo červené osobné auto značky Peugeot a vozidlo Úradu pre ochranu ústavných činiteľov a diplomatických misií Ministerstvo vnútra Slovenskej republiky značky BMW.

archívne video

Hrozivé video z nehody na D1: Kamionista narazil do cestárskeho auta (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

Údajne malo ísť len o škodovú udalosť a nestalo sa nič vážne. Vozidlo značky Peugeot malo zničenú ľavú prednú časť. Vládnej limuzíne malo niečo trčať vzadu z pod kufra a taktiež bola pod ním rozliata kvapalina. Pri nehode zasahovala nehodová polícia, ktorá mala pomáhať spisovať papiere o škodovej udalosti. 

Na mieste mal byť prítomný len jeden príslušník vládnej limuzíny, vodič. Chránenú osobu či ochrankára pri nehode fotoreportér portálu nevidel. Podľa evidenčného čísla auto by údajne mohlo ísť o vládnu limuzínu, ktorá vozí ministerku zdravotníctva Slovenskej republiky Zuzanu Dolinkovú. Rezort zdravotníctva však portálu ozrejmil, že nejde o vozidlo Ministerstva zdravotníctva SR.

Viac o téme: NehodaLimuzínaPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu