Štvrtok26. september 2024, meniny má Edita, zajtra Cyprián, Damián

Zuzana Dzurindová: Ešte neskončila školu, už má slušný flek

Dcéra expremiéra Dzurindu Zuzana zarezáva v populárnom seriáli.
Dcéra expremiéra Dzurindu Zuzana zarezáva v populárnom seriáli.

BRATISLAVA - Ešte ani neskončila vysokoškolské štúdium a už sa uchytila vo svojom odbore! Zuzana Dzurindová (23), dcéra bývalého premiéra, je totiž scenáristka najpopulárnejšieho slovenského seriálu Ordinácia v ružovej záhrade.

Študentka televíznej dramaturgie pre televíziu pracuje približne mesiac a jej texty vkladajú do úst najznámejším hercom!

Šéf SDKÚ Mikuláš Dzurinda spolu s manželkou Evou môžu byť na svoju staršiu dcéru Zuzanu naozaj hrdí. Popri štúdiu na VŠMU si totiž našla veľmi slušné miesto v televízii. V novembri sa totiž rozširoval autorský tím.

Zuzana sa ako scenáristka a dialogistka podieľa na tvorbe textov pre hercov seriálu Ordinácia v ružovej záhrade. „Dostane kostru príbehu a súpis obrazov. Podľa toho postupuje. Musí oživiť postavy, napísať text a celé to pretaviť do výstupu,“ prezradil dramaturg Roman Olekšák. A ako je s jej prácou spokojný? „Veľmi, preto pre nás píše,“ pohotovo odpovedal.

Študentka zatiaľ napísala dva scenáre a teraz pracuje na ďalšom. Jej repliky čítajú herci ako Ady Hajdu, Ľuboš Kostelný, Maroš Kramár a iní.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu