Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Priateľa Jamie Lynn Spears prepustili z nemocnice

Jamie Lynn Spears Zobraziť galériu (4)
Jamie Lynn Spears (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Caseyho Aldridga, priateľa herečky a speváčky Jamie Lynn Spears, v piatok prepustili z nemocnice v Mississippi. Stalo sa tak päť dní po tom, ako ho hospitalizovali po dopravnej nehode, keď pri zábave s kamarátmi na rozlúčke so slobodou prevrátil svoj pickup.

"Casey dnes prišiel domov a má sa veľmi dobre. Počas najbližších týždňov bude musieť trochu odpočívať. Stále má bolesti hlavy, ale všetko vyzerá dobre," uviedol pre magazín People rodinný zdroj.

Dvadsaťročný Casey Aldridge pri nehode utrpel poranenie hlavy, ktoré si však nevyžadovalo chirurgický zákrok, a pravdepodobne nebude mať žiadne trvalé následky. Najprv ho vzali do malej vidieckej nemocnice vo Vidalia, odkiaľ ho previezli do University of Mississippi Medical Center v Jacksone, kde ležal na jednotke intenzívnej starostlivosti.

Osemnásťročná Jamie Lynn Spears - matka jeho 10-mesačnej dcéry Maddie Briann, bola od nehody pri ňom, dokonca bola v sanitke, ktorá ho previezla do mississippskej nemocnice. "Obaja sú už v dome v Liberty (Mississippi)," doplnil nemenovaný zdroj s tým, že o Maddie Briann sa zatiaľ starala Lynne Spears - matka Jamie Lynn.

"Myslím ale, že bábätko sa vráti domov a Jamie Lynn sa teraz bude musieť starať o dve deti," uzavrel zdroj. Aldridge bol na pánskej jazde svojho bratanca, ktorý sa má ženiť na budúci týždeň. Dopravná nehoda sa odohrala v blízkosti hraníc medzi štátmi Mississippi a Louisiana. Podľa polície je Aldridge obvinený z neopatrnej jazdy.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu