Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Tragédia na východe Slovenska: Obrovská chyba blízkych! Mohol Dezider ešte žiť?

(Zdroj: FB/Pátrací tím)

TREBIŠOV - Obrovská tragédia sa stala v piatok v noci. Pátracie tímy úpenlivo hľadali 61-ročného Dezidera v okrese Trebišov, ktorý bez stopy zmizol. Šokujúca kritika záchranárov. Keby jeho zmiznutie nahlásili skôr, možno by ešte žil.

Blízki požiadali v piatok v noci políciu a Krízový manažment o pomoc pri pátraní po 61-ročnom Deziderovi. Ten však mal byť naposledy videný ešte v stredu. Okamžite preto vyšli do ulíc pátracie tímy, aby im pomohli a Dezidera spoločne našli.

archívne video

Po 34-ročnom mužovi pátrajú desiatky policajtov i za pomoci vrtuľníka (Zdroj: Policie České republiky)

"Po príchode na miesto sme o 21: 00 začali prehľadávať okolie, kde bol naposledy spozorovaný a širšie okolie. Na prehľadávanie sme použili termodrony a pešie pátracie tímy," poznamenal pátrací tím. Dezidera sa podarilo nájsť už približne po necelých troch hodinách, keď v blízkosti jazera našli telo, ktoré už nejavilo známky života. 

"V spolupráci s Hazz Trebišov sa nám následne podarilo telo z vody vytiahnuť. Potvrdené bolo, že ide o nezvestného Dezidera," dodal pátrací tím. Podľa nich Dezider ešte mohol možno žiť, keby jeho blízki neurobili obrovskú chybu. Žiaľ, jeho zmiznutie nahlásili neskoro. "Žiaľ aj tento prípad ukázal, aké dôležité je okamžite kontaktovať políciu, ak máme podozrenie, že náš blízky alebo známy sa nevrátil domov v pravidelnom čase. Toto je už v priebehu šiestich dní druhý prípad, kde zohralo kľúčovú rolu neskoré nahlásenie nezvestnosti. Každá hodina môže byť rozhodujúca a včasné oznámenie môže výrazne ovplyvniť priebeh pátrania a zachrániť život!" dodal pátrací tím.

Viac o téme: PátranieTrebišovDezider
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu