Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Ženu pri príchode domov zarazilo, že sa dnu svieti: Polícia odhalila votrelkyňu! A keď zistíte, čo robila...

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

WISCONSIN – Nemenovaná žena sa vracala späť domov, keď si všimla rozsvietené svetlá. To ju zarazilo, pretože väčšinu dňa nebola doma. Privolala preto políciu, ktorá v dome našla votrelkyňu pripravujúcu špagety s krevetami.

Istá žena z Wisconsinu skončila za mrežami po tom, čo sa minulý týždeň v utorok vlámala do domu a stihla si tam pripraviť chutné cestovinové jedlo. Polícia v Madisone pre televíziu Fox News uviedla, že majiteľka domu sa vrátila okolo 22:30 miestneho času. Bola prekvapená, keď uvidela rozsvietené všetky svetlá, keďže bola väčšinu dňa preč. „Na miesto prišla polícia a cez okná spozorovala ženu, ktorá sa prechádzala po interiéri domu,“ uvádza sa vo vyhlásení policajného oddelenia. 

Muži zákona neskôr identifikovali ženu ako Joannu Kelly Leeovú – hladnú votrelkyňu, ktorá si pohodlne užívala vo vnútri domu, do ktorého sa práve vlámala. Úrady uviedli, že Leeová privítala policajtov s úsmevom vo dverách a trvala na tom, že má právo v dome byť a užívať ho. Podľa výpovede, ktorú poskytla polícii, sa mala stretávať s majiteľkou daného domu v kaviarni a tá jej mala dať kľúče od domu. „Leeová bola v dome dosť dlho na to, aby si stihla uvariť večeru z kreviet a cestovín,“ uviedla polícia. 

Majiteľka domu poprela Leeovej príbeh a povedala polícii, že je to cudzia osoba a nikdy jej nedala povolenie vstúpiť do jej domu ani jesť jej jedlo. Úrady neskôr zistili, že podozrivá si prezrela poštu obyvateľky domu, aby sa dozvedela jej meno a vymyslela si príbeh. Okamžite bola zatknutá a v súčasnosti je uväznená vo väznici Dane County Jail. Príslušné úrady incident aj naďalej vyšetrujú. 

Viac o téme: VotrelecŠpagetyZlodejka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu