Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Dermatologička pod paľbou kritiky: Dcére vpichovala botox priamo v aute! Šokujúce reakcie ľudí

(Zdroj: TikTok/mommymomentss)

NEW YORK – Dermatologička sa stala hitom internetu po tom, čo dcére vpichovala botox priamo v aute. Zatiaľ čo veľa ľudí závidelo bezplatný a ľahko dostupný kozmetický zákrok, hŕstka ľudí sa obávala možných hygienických problémov. Odborníčka však vysvetlila, prečo táto bizarná praktika nepredstavuje veľký problém.

Žena, ktorá na TikToku vystupuje pod prezývkou „Mommy Momentss“, zdieľala video, v ktorom jej mama dermatologička vpichuje injekcie botoxu priamo v aute. Vo videu, ktoré nazbieralo viac ako 1,3 milióna zhliadnutí, bolo vidieť, ako sa žena trhne a vtipne sa hašterí, pretože jej odhodlaná mama ju neustále pichá do tváre zdanlivo bolestivou ihlou. „Keď je tvoja mama dermatologička a nevie nájsť parkovanie na ulici v New Yorku,“ uvádza sa v popise videa. Injekcie botulotoxínu, ako je botox, uvoľňujú svaly na tvári, aby vyhladili línie a vrásky, vysvetľuje britská Národná zdravotnícka služba (NHS).

@mommymomentss Botox in the car… housecalls and no bill. 🥰🥰🥰 #lucky #grateful #botox #tmj ♬ original sound - mommymomentss

Keďže mama dermatologička nemala v čase procedúry nasadené rukavice, virálne video rozdelilo ľudí na dva tábory. „Rukavice?“ napísal jeden z komentujúcich, na čo žena odpovedala: „Je to moja mama, to je v poriadku.“ Iná komentujúca uviedla: „Botox na cestách? Vymeňte si so mnou život na jeden deň, prosím.“ Ďalší divák videa napísal: „Botox v aute je šialený a zároveň super.“ Jedna z komentujúcich zavtipkovala a spýtala sa, či si ju ženina mama nemôže adoptovať. Iní ľudia rýchlo zistili, že dotyčnou matkou je doktorka Josiane Ledermanová, dermatologička so sídlom na Staten Islande v New Yorku.

Doktorka Jody Levineová, riaditeľka dermatológie na klinike plastickej chirurgie a dermatológie v New Yorku, tiež reagovala na virálne video. „Dúfam, že si mama pred podaním injekcie riadne vyčistila ruky a pokožku svojej dcéry, pretože vpichnutie ihly do kože si vyžaduje riadne čistenie pred a po. A, samozrejme, je dobré vždy nosiť rukavice, ale nemám problém s tým, že matka vpichne dcére injekciu bez rukavíc, pokiaľ má matka čisté ruky a tvár,“ uviedla pre portál Bored Panda.

Viac o téme: MatkaDermatologičkaBotoxAuto
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu