Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Hviezdny pár oslávil výročie svadby originálnym spôsobom: Justin Timberlake venoval manželke krásne slová!

Hlavnými protagonistami, o ktorých sa v poslednej dobe hovorilo v súvislosti so škandálom vo svete celebrít, boli Justin Timberlake a Jessica Biel
Hlavnými protagonistami, o ktorých sa v poslednej dobe hovorilo v súvislosti so škandálom vo svete celebrít, boli Justin Timberlake a Jessica Biel (Zdroj: SITA)

MONTREAL - Počas tohto piatka sa fanúšikovia Justina Timberlakea (43) dočkali jeho koncertu v Montreale. V rovnaký deň však oslavoval 12. výročie svadby s herečkou Jessicou Biel (42), ktorej počas šou poslal krásny odkaz.

Jessica Biel a Justin Timberlake patria medzi najslávnejšie páry sveta. Zároveň je ich vzťah jedným z najstabilnejších vo svete šoubiznisu, o čom presviedčajú verejnosť už dlhé roky. Počas piatka oslávili už svoje 12. výročie svadby, ktoré však trávili pomerne netradične.

Na rovnaký deň totiž pripadol aj spevákov koncert v Montreale, kde nechýbala ani slávna herečka. Počas šou však na ňu nezabudol a priamo z pódia jej adresoval krásne slová, ktoré zaručene potešili fanúšikov tejto dvojice.

„Dnes je tu aj moja manželka. Dnes oslavujeme 12. výročie. Takže k nej buďte dobrí, pretože sa o mňa s vami podelila. Milujem ťa láska," povedal Timberlake vo videu, ktoré zverejnil na svojom profile na sociálnej sieti Instagram.

Viac o téme: Justin TimberlakeJessica Biel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu