Piatok4. október 2024, meniny má František, zajtra Viera

Konflikt Harryho s jeho rodinou neutícha: Kráľovi veľmi chýba... Jeho brat s ním však nechce mať nič spoločné!

Princ Harry Zobraziť galériu (2)
Princ Harry (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Princ Harry leží v žalúdku mnohým členom kráľovskej rodiny, najviac však svojmu bratovi Williamovi. Aj napriek všetkému, čo urobil, však jeho otcovi Karolovi III. údajne veľmi chýba a bol by rád, keby sa s ním stretával častejšie, čo však William urobiť v žiadnom prípade nechce.

Kráľovskú rodinu v posledných rokoch poznačili viaceré konflikty medzi ich členmi. Doslova čiernymi ovcami sa stali hlavne princ Harry a brat Karola III. - princ Andrew, ku ktorému sa podľa niektorých kráľ správal veľmi zle. 

Panovníka však podľa najnovších slov odborníčky na kráľovskú rodinu Hilary Fordwich mrzí, ako vyzerajú jeho vzťahy s Harrym a aj napriek všetkému, čo má v posledných rokoch na rováši, mu veľmi chýba a chcel by sa s ním stretávať častejšie.

„Ak niekto poľaví, tak to bude kráľ Karol III., ktorého William samozrejme nebude konfrontovať. Stále mu chýba jeho drahý chlapec a chcel by sa s Harrym stretávať častejšie. Po tom, čo vydal seriál na Netflixe a svoje memoáre a všetkom, čo povedal a urobil, s ním však William odmieta hovoriť," povedala expertka pre Fox News.

„S princom Harrym je to otázka dôvery. William je posledným z kráľovskej rodiny, ktorý Harrymu odpustí. Mnohí ho vnímajú a akceptujú ako ochrancu rodiny, ktorý nastolil tvrdé pravidlá, podobne ako jeho starý otec princ Philip. V rodine sa vie, že princ William dal prísny zákaz, aby sa Harry akýmkoľvek spôsobom vrátil k svojmu postaveniu v kráľovskej rodine," doplnila Fordwich.

Princ William
Zobraziť galériu (2)
Princ William  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Princ HarryPrinc WilliamKarol III.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu