Streda2. október 2024, meniny má Levoslav, zajtra Stela

Od smrti Janečkovej (†25) uplynul rok: Smutná správa šokuje dodnes... Píšu jej ľudia z celého sveta!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: profimedia.sk)

BRATISLAVA - 1. októbra 2023 obletela Slovensko smutná správa o smrti mladučkej opernej speváčky Patrície Janečkovej (†25). Prehrala boj s rakovinou. Len 8 mesiacov predtým pritom hlásila pozitívne správy. Uplynul rok a jej úmrtie dodnes mnohých šokuje... Píšu jej ľudia z celého sveta!

Ešte vo februári 2023 sa Patrícia na sociálnej sieti Instagram tešila a oznamovala pozitívne správy. „Chcela by som veľmi pekne poďakovať svojim lekárom, vďaka ktorým som bola vyliečená. Ďakujem všetkým sestrám onkologického oddelenia za ich skvelú starostlivosť. Ďakujem doktorke Herokovej, ktorá ma v auguste "zbavila" nádoru,“ informovala svojich sledujúcich.

Všetko vyzeralo byť v úplnom poriadku, a nič nenasvedčovalo tomu, že by sa Patríciin stav mal zhoršiť. Ešte v júli sa vydala za svojho partnera Vlastimila Burdu. 1. októbra však Česko a Slovensko obletela mimoriadne smutná správa. Operná diva vo veku 25 rokov náhle zomrela. Informácia zasiahla nielen jej blízkych, ale aj fanúšikov... A to doslova po celom svete. 

Uplynul rok a dodnes jej píšu pod príspevkami šokovaní ľudia, ktorí sa o tragickej správe dozvedeli s odstupom týždňov či mesiacov. „Odpočívaj v pokoji. Práve som sa to dozvedela. Máš anjelský hlas, ktorý bude teraz spievať s ďalšími anjelmi,“ napísala pred týždňom fanúšička zo zahraničia. „Patrícia, práve som sa dozvedela o tvojej predčasnej smrti a chcem len povedať, že patríš medzi mojich obľúbených operných spevákov všetkých čias. Čakala som, kedy vydáš ďalšie skladby na Spotify a netušila som, že si odišla z tohto sveta tak skoro,“ napísala istá Catherine pred 6 týždňami. 

„Práve som zistila, že si už niekde inde... Ukázala som tvoje videá toľkým mojim študentom, toľkokrát som ťa počúvala a nahlas sa chichotala pri vašej interpretácii bábiky z príbehov o Hoffmannovi, je to úžasné a skrátka tak krásne sa na to pozerá. Patrícia, veľmi nám chýbaš... Celé telo ma tak trochu zvláštne bolí, je to smútok? Možno, pravdepodobne,“ napísala fanúšička z Paraguaya. A to je dôkazom, že Patrícia, hoci žila veľmi krátko, zanechala na tomto svete nezmazateľnú stopu, ktorou zasiahla ľudí doslova po celom svete. Česť jej pamiatke! 

Od smrti Janečkovej (†25)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram )

Viac o téme: Patrícia Janečková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu