Streda2. október 2024, meniny má Levoslav, zajtra Stela

Smútok filmových fanúšikov: Zomrel známy herec (†84)...Emotívne slová jeho rodiny!

(Zdroj: Getty Images)

LOS ANGELES - Počas včerajšieho dňa sa verejnosť dozvedela o smrti slávneho amerického herca Johna Amosa (†84). O tejto smutnej správe informovala jeho rodina.

Slávny herec Eddie Murphy sa v týchto dňoch musel vyrovnať so stratou hneď dvoch svojich bývalých kolegov, s ktorými si zahral v jeho známych filmoch. Ten prvý bol John David Ashton, ktorý sa s ním objavil vo filmovej sérii Policajt z Beverly Hills.

Počas včerajšieho dňa sa navyše objavili správy o tom, že tento svet opustil ďalší jeho kolega John Amos. Ten si po boku Murphyho zahral vo filme Cesta do Ameriky, avšak jeho syn potvrdil jeho smrť v prehlásení, ktoré citovali viaceré americké médiá vrátane TMZ.

„So smútkom v srdci musím oznámiť, že môj otec zomrel. Bol to muž s milým srdcom, ktoré bolo zo zlata. Miloval ho celý svet. Mnoho fanúšikov ho považovalo za ich televízneho otca. Prežil dobrý život. Jeho odkaz bude žiť aj naďalej vďaka jeho skvelej práci," napísal jeho syn.

Amos sa okrem spomínanej komédie zviditeľnil hlavne v seriáloch Good Times a Roots, kde si zahral hlavné postavy. Jeho rodina dodala, že zomrel prirodzenou smrťou ešte 21. augusta v jeho dome v Los Angeles.

Viac o téme: John Amos
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu