Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Chorá Britka: Moja fenka Connie za mňa aj vyperie

Pani Carter sklátila pred rokmi artritída tak, že nebola schopná vykonávať žiadne domáce práce. Naučila ich však robiť svoju sučku Connie. Zobraziť galériu (4)
Pani Carter sklátila pred rokmi artritída tak, že nebola schopná vykonávať žiadne domáce práce. Naučila ich však robiť svoju sučku Connie. (Zdroj: isifa)

LONDÝN - Connie, sučka čierneho newfundlandského psa, je pre svoju paniu, vážne chorú Hazel Carter (68) z britského Sussexu, nenahraditeľnou pomocníčkou. Perie, upratuje, polieva záhradu a chodí nakupovať. A to všetko za trochu jedla a lásky.

Pani Carter sklátila pred rokmi artritída tak, že nebola schopná vykonávať žiadne domáce práce. Naučila ich však robiť svoju sučku Connie. "Môj stav sa zlepšuje. Ale boli časy, keď som bola pripútaná na posteli a každý pohyb mi spôsoboval obrovskú bolesť. Len vďaka Connie, ktorá mi podávala a nosila veci, som dokázala prežiť," chváli pani Carter so slzami v očiach svoju chlpatú pomocníčku.

Keď jej z ruky vypadnú veci, alebo ich nechá porozhadzované po dome, Connie presne vie, kam patria a dá ich naspäť. Aj do obchodu skočí po nákup, pani Carter si len cez telefón objedná, čo potrebuje. "Connie toho vie naozaj veľa - dokonca mi rozväzuje aj šnúrky na topánkach. Je to dokonalá pomocníčka a veľmi ju to baví," rozplýva sa pani Carter nad svojou najlepšou priateľkou.

Chorá Britka: Moja fenka
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: isifa)
Dvojročný chlpáč vyberie z koša špinavú bielizeň a dá ju do práčky. Dnu vloží nádobku s práškom a labkou stlačí gombík.
Chorá Britka: Moja fenka
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: isifa)
Po ukončení pracieho cyklu strčí hlavu dnu a bielizeň presunie do sušičky. Pani Carter by ju pokojne mohla nechať prať úplne bez dozoru - keby len rozumela, že svetlé farby nesmie miešať s tmavými.
Chorá Britka: Moja fenka
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: isifa)
Connie presne vie, kam patria a dá ich naspäť. Aj do obchodu skočí po nákup, pani Carter si len cez telefón objedná, čo potrebuje. „Je to dokonalá pomocníčka a veľmi ju to baví. Stále pri tom vrtí chvostom. Je veľká, ale zároveň taká nežná a pozorná,“ rozplýva sa pani Carter nad svojou najlepšou priateľkou.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu