Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Model z Love Island je pripravený v ringu ukázať temnú stránku: Vyčíňal s Čepom, bitky mu nie sú cudzie!

Adam Sedro
Adam Sedro (Zdroj: Fight Night Challenge)

BRATSILAVA - Model z Love Islandu vyčíňal so zápasníkom OKTAGON-u!

Organizácia Fight Night Challenge sa chystá po siedmykrát šokovať fanúšikov bojových športov. Tentoraz sa do ringu v Gopass Arena v Bratislave okrem známych tvárí organizácie postavia aj barberi, raperi či influenceri. Jedným z nováčikov je aj známa tvár zo šou Love Island Adam Sedro. Pohľadný muž, ktorý pôsobí dojmom “Sweet Boy-a” má za sebou tvrdý život, v ktorom sa o seba musel neraz postarať aj päsťami.

Adam spoločne s bratom vyrastali v Nemecku, kde to cudzinci nemajú jednoduché. Prakticky už na začiatku pobytu v zahraničí sa ukázalo, že konflikty sa mu v živote nebudú vyhýbať oblúkom. „Už v prvý deň v škole sme sa pobili. Brat bol o triedu vyššie, jeden z jeho spolužiakov ho predomnou zosmiešňoval tým, že mu bil plastovú fľašu o hlavu. Neskôr, keď mi to brat zreferoval a ukázal na dotyčného, bolo to hneď tam,” prezradil Adam vo videu pre FNC.

V 16-tich rokoch sa nevyhol ani problémom s políciou, ktorá ho po bitke v bare dokonca zadržala. Adam je kamarát s jedným z najtvrdších a najznámejších bojovníkov Oktagon MMA Vlastom Čepom, ktorý o modelovi prezradil viac. „Adam bol divoký, nemal ľahký život, vždy si sám privyrábal, vedel sa o seba postarať. Poznám ho od 17-tich rokov, obaja sme vyčíňali a robili sme trošku zlobu. Raz sa dostal do konfliktu s mojim bratom, ja som vtedy zakročil, aby sa nič nestalo. Odvtedy sme sa s Adamom zblížili a boli sme nonstop spolu,” prezradil titulový vyzývateľ Oktagon-u Čepo.

Sedro sa vybral aj do Austrálie, kde sa prišiel naučiť po anglicky a napokon v tejto krajine ostal sedem rokov. „Prvý rok to vyzeralo tak, že som šiel ráno do školy a poobede do práce. Robil som kuchára a prakticky všetko možné, čo sa dalo popri tom, ako som sa učil jazyk. Neskôr som sa zameral na stavebníctvo, v ktorom som pracoval roky. V jedno ráno som dostal ponuku ísť do reality show Love Island. Najprv som si vravel, že to nie je nič pre mňa. Nakoniec to však pre mňa dopadlo veľmi dobre. Keď šou skončila, každý ma poznal. Aktuálne si zarábam modelingom a dostávam ponuky na rôzne spolupráce. Teraz sa však naplno fokusujem na FNC, na zápas, na ktorom mi veľmi záleží,” konštatoval Adam. „Myslím si, že ak sa Adam dostane do kritického momentu, do ktorého sa dostal v živote viackrát, tak sa v ňom oživí to staré ja a že sa tam pobije a nechá v ringu celé srdce,” dokončil Adamov kamarát Vlasto Čepo.

Adama čaká prvý zápas v ringu už 26.10. na turnaji FNC 7, v ktorom sa postaví proti modelovi a hercovi Benjaminovi Árvayovi. V ringu FNC nebudú chýbať ani mená ako Filip Sulík, Marek “Fučo” Fučík. V hlavnom zápase sa predstaví majster Slovenska v boxe Erik “Kladivo” Tlkanec, ktorý si získal srdcia tisícov fanúšikov, keď v Bratislave stál v ringu proti dvom súperom naraz počas celých troch kôl. Tentoraz si každého z predchádzajúcich súperov vychutná samostatne kolo po kole! Na FNC 7 sa predstavia aj barberi Krist The B a Mayo Nidas, elitu v boxe prídu zastupovať Róbert Rácz a Jindřich Janečka. 

Viac o téme: Fight Night ChallengeAdam SedroFNC
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu