Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

KRST albumu Jadranky: Tá žena NESTARNE... Pozrite, aká bola ŠIK!

Krst albumu speváčky Jadranky. Zobraziť galériu (3)
Krst albumu speváčky Jadranky. (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Včera sa v jednom z bratislavských podnikov konal krst albumu speváčky Jandranky Handlovskej (57). Podporiť ju prišli jej blízki priatelia. Aha, kto nechýbal v spoločnosti!

Jadranka Handlovská vydala pre svojich poslucháčov album s názvom Žiť je nádherné. Speváčka ho samozrejme aj okrstila, a to presne včera poobede. Krst sa konal v jednej z novootvorených reštaurácii v Bratislave. No a pozvanie prijali mnohí známi hostia a Jandrankini dlhoroční priatelia. Nechýbala napríklad legendárna speváčka Maja Velšicová, politik Noro Meszároš či uznávaný lekár Juraj Štofko.

Galéria: Krst albumu speváčky Jadranky

Za mikrofón sa postavil skúsený moderátor Patrik Herman, ktorý celú akciu moderoval. Nové CD-čko sa pokrstilo tak, ako sa patrí! Jadranka pre všetkých prítomných zaspievala pár svojich piesní. A keďže to bol jej deň, poriadne sa aj nahodila. Do spoločnosti prišla v červených šatách, topánky zladila do tej istej farby a outfit vyšperkovala doplnkami. Jadranke to svedčalo a pôsobila veľmi šik. Jediné, čo sa dá povedať, že tá žena vôbec nestarne! Presvedčte sa o tom sami. Všetky fotografie nájdete v galérii.

Krst albumu speváčky Jadranky.
Zobraziť galériu (3)
Krst albumu speváčky Jadranky.  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: JadrankaKrst albumu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu