Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Volám sa David Hasselhoff, som alkoholik a liečim sa

Na videozázname, ktorý urobili dcéry, je David zachytený, ako opitý leží na zemi Zobraziť galériu (11)
Na videozázname, ktorý urobili dcéry, je David zachytený, ako opitý leží na zemi

HOLLYWOOD - Na verejnosť sa opäť dostal dôkaz o tom, že aj slávne osobnosti sú iba ľudia so svojimi chybami.

Na videozázname, ktorý urobili dcéry amerického herca Davida Hasselhoffa, je niekdajší hlavný predstaviteľ seriálov Knight Rider a Pobrežná hliadka zachytený, ako opitý leží na zemi. Sám herec však už stihol vydať vyhlásenie, že podobné opilecké excesy sú už minulosť a odvtedy sa už má omnoho lepšie. Na videu, ktoré už stihli prebrať americké bulvárne televízne stanice, je Hasselhoff zachytený, ako leží zjavne pod vplyvom alkoholu na zemi a neohrabane sa kŕmi hamburgerom, kým ho jedna z dcér napomína, že je opitý.

"Som liečiaci sa alkoholik," uviedol vo štvrtkovom stanovisku herec. "Prešiel som krutým rozvodom a pre pracovné povinnosti nie som ani so svojimi dcérami, no i napriek tomu úspešne bojujem so svojím problémom. Nanešťastie som tomu v jeden večer opäť prepadol. Súčasťou liečenie totiž býva i recidíva. Pretože mám so svojimi dcérami otvorený a úprimný vzťah, nafilmovali ma presne v ten večer, aby mi ukázali, aký som, keď pijem. Už som tú pásku videl. Poučil som sa z nej a opäť so svojim problémom čelím," uvádza ďalej Hasselhoff.

O existencii kazety po prvý raz informovali relácie The Insider, Entertainment Tonight a Extra, ktoré okamžite na svojich internetových stránkach zverejnili videoklip i fotografie. "Ďakujem Bohu za lásku a záujem mojich dcér. Tá páska sa nikdy nemala dostať na verejnosť, no dostala sa do rúk ľudí, ktorí ani nestoja za zmienku, ktorí to urobili iba pre svoj vlastný prospech. Verím, že sa z nej poučí aj niekto ďalší, tak ako ja," dodal herec.

POZRITE SI, AKO DOPADOL KEDYSI POPULÁRNY HEREC:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu