Piatok11. október 2024, meniny má Valentína, zajtra Maximilián, Maxim, Max

Travoltov trapas na premiére: Po sexškandáloch zúfalé bozky s manželkou!

John Travolta venoval manželke kŕčovité bozky priamo na červenom koberci. Zobraziť galériu (9)
John Travolta venoval manželke kŕčovité bozky priamo na červenom koberci. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Odvážny návrat do centra pozornosti! Odkedy sa v médiách prevalila jeho homosexuálna minulosť, John Travolta (58) sa hollywoodskej smotánke oblúkom vyhýbal. Po týždňoch mlčania však obvinenia vyvracia bizarným spôsobom. Na červenom koberci okato prejavoval nežnosti zákonitej polovičke.

Ich manželstvo nie je v troskách! O tom sa svojich priaznivcov všemožnými silami pokúsila presvedčiť Kelly Preston po boku ťažko skúšaného Johna Travoltu. Ten to totiž v očiach verejnosti nemá vôbec jednoduché. Mienku o ňom výrazne naštrbili tri obvinenia zo sexuálneho obťažovania, kompromitujúce fotografie v dámskom oblečení a svedectvo o tajnej mileneckej afére s pilotom Dougom Gotterbom. Hollywoodsky pár sa preto priam kŕčovito snaží dokázať, že v ich vzťahu je všetko v absolútnom poriadku.

Dokonale zladení sa Kelly a John ruka v ruke objavili na premiére snímky Divosi. Nezostalo však len pri klasickom pózovaní pred paparazzmi. Herec so zbrusu novým účesom nevedel od manželky odlepiť nielen ruky, ale ani ústa. Vzhľadom na dusnú atmosféru v ich domácnosti to však väčšina hostí označila za trápne a nanajvýš nevhodné.

Napriek tomu, že kamarátky zo šoubiznisu radia Kelly rozvod, tá sa vraj rozhodla presne opačne. „Kelly znáša klebety o Johnovej sexualite už roky. Naučila sa ich ignorovať. Už si spolu toľko toho prešli, neverím ani na sekundu, že sa s ním rozvedie,“ prezradil dôverný zdroj z ich blízkeho okolia. V herečkinej koži by však teraz chcela byť zrejme len máloktorá žena.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu