Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Chiki liki tu-a organizuje Festival zlej hudby

Chiki liki tu-a
Chiki liki tu-a

PREŠOV - Na Štefana 26. decembra sa vo V-klube v Prešove uskutoční Festival zlej hudby. Nejde o žiadnu tradičnú Štefanskú zábavu, lebo koncert organizujú členovia charizmatickej alternatívnej skupiny Chiki liki tu-a, ktorí si pozývajú do Véčka svojich hostí.

Tentokrát to budú kapely Antracit, Black revolution band, Hudci prérie a ďalšie, ktoré sa rozhodli uctiť si kapelu Chiki liki tu-a. Predpredaj vstupeniek nebude, ako vždy si treba vystáť poradie. Véčko sa otvorí o 18:15, program začne približne o hodinu neskôr. Ako kapela uvádza a svojej webstránke, budú prezentovať "novinky aj starinky, celé to bude spestrené o videoprojekciu a lepší zvuk". Organizátori sľubujú 75% programu, ktorý diváci doteraz nemali možnosť nikde vidieť.

Festival Zlej hudby, ktorý sa dostal už do siedmeho ročníka, vznikol ako recesia na Festival dobrej hudby - Sigord, ktorý pred vyše desiatimi rokmi založili prešovské skupiny Mloci a Žobráci a ďalší hudobní nadšenci, v jeho organizačnom tíme je známy televízny moderátor Michal Hudák.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu