Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Štěpán Kozub a Jiří Krhut exkluzívne v Košiciach

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Archív Štěpán Kozub a Jiří Krhut)

Český herec, komik, spevák, či režisér Štěpán Kozub, a hudobník, skladateľ, textár a v neposlednom rade taktiež zabávač Jiří Krhut sa konečne po 1. krát predstavia aj publiku v Košiciach.

Populárna dvojica Jiří Krhut a Štěpán Kozub uzavrela rok 2023 veľkým koncertom v Ostravar Aréne a tento rok opäť vyráža na turné po všetkých kútoch Českej a iba dvoch miestach na Slovensku.

Po tom, ako sa týmto dvom neprehliadnuteľným ostravským umelcom darí svojím koncertným projektom dobýjať Česko, sa predstavia 21. novembra 2024 aj v Košiciach.   

Jiří Krhut je ostravský zabávač, muzikant, skladateľ a textár. Na svojich predstaveniach vťahuje diváka do svojich vtipných skečov, scénok, básničiek, anekdot a scénických pesničiek. Ako skladateľ sa autorsky zapísal aj do tvorby známych českých interpretov, ako sú napr. Ewa Farna, František Segrado, Vojtech Dyk, Lenka Nová, Štěpán Kozub alebo aj česká legenda Marie Rottrová.

Štěpán Kozub sa už teraz môže pochváliť úspechmi, aké mnohí umelci nedosiahnú.  Má titul najúspešnejšieho českého komika, ktorého miluje celá krajina. So svojou stand-up šou sa mu podarilo dvakrát vypredať pražskú O2 arénu, čo sa nepodarí len tak hocikomu. Kľúčom k jeho úspechu u publika je provokatívny humor, pri ktorom si často poviete, že je možno cez čiaru. A práve to na ňom fanúšikovia milujú!  

Počas hudobno-zábavného večera páni predstavia live prierez piesňami z ich debutového albumu Prásknu bičem, ktorý uzrel svetlo sveta na sklonku roku 2020 a títo obľúbení ostravskí zabávači z večera do rána spôsobili na českej hudobnej scéne doslova zemetrasenie. Vzápätí si táto dvojka získala srdcia poslucháčov naprieč generáciami. Predstavia nám aj nové piesne z pripravovaného albumu.

Štěpán Kozub a Jiří
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Archív Štěpán Kozub a Jiří Krhut)

Žánrovo odlišné piesne týchto dvoch nesmierne tvorivých umelcov spájajú dve veci, ktoré sú, podobne ako Kozub s Krhutom, na prvý pohľad tiež zdanlivo nespojiteľné: atmosféru starých šansónových časov a modernú dobu symbolizovanú hudobným minimalizmom. Vďaka spojeniu krehkých, otvorených piesní s kúzlom melanchólie a originálneho neodmysliteľného humoru, ktorý je spoločným menovateľom oboch interpretov, bude koncert jedinečným zážitkom. Koncert svojimi vokálmi obohacuje pesničkárka Barbara Kanyzová.

Barbara Kanyzová  žánrovo sa ohýbajúca ostravská speváčka a skladateľka. Jej zmes soulu, R&B, folku, jazzu a popu vytvorila všestranný a pútavý zvuk. Umožnilo jej to spolupracovať so širokým radom umelcov, ako napr. Jiří Krhut, Štefan Kozub, Pavel Sotoniak, Mirka Miškechová, Nič Coolidge, Chops, David „Hi-Def“ Tuscher, Dj Bussy, Dj Doemixx, S. Barracuda Refew. Zatiaľ najväčšia časť svojej aktívnej kariéry pôsobila v Prahe a Berlíne, kde zdokonaľovala svoje remeslo, v štúdiách a v kluboch. 

Pre svoje šansónové piesne a humorný večer si Jiří Krhut a Štěpán Kozub zvolili atraktívny priestor Historickej radnice v Košiciach. 

Nájsť spoločný čas na koncerty je pri pracovnej vyťaženosti oboch umelcov tak vzácny, že tých pár koncertov na rok 2024 je z ich strany zázrak a zároveň ospravedlnenie.

Nechajte sa milo prekvapiť.

Štěpán Kozub a Jiří Krhut – jedni z najzásadnejších umelcov českej hudobnej scény 21. novembra 2024 v spolupráci s Mestským divadlo Košice. Vstupenky sú už v predaji tak si zabezpečte tie najlepšie miesta v predstihu na Predpredaj.sk

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu