Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

Chlapík sa živí písaním erotických správ: Predstiera, že je modelka, muži sú z neho hotoví! Choré, koľko zarába

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

USA - Pre niektorých ľudí je písanie sexi správ zábava. Iní sa tomu venujú profesionálne, ako istý muž, ktorý sa o svoju netradičnú prácu podelil na sociálnej sieti. Odpovedal na otázky verejnosti, pričom niektoré z jeho odpovedí sú poriadne šokujúce.

Vo svojom úvodnom príspevku napísal: „Dlho som pracoval ako profesionálny sexter, vybavoval som niekoľko účtov na OnlyFans, kde som musel predstierať, že som modelka. Pracoval som ale aj v agentúrach. Len minulý mesiac som zarobil takmer 10 000 dolárov (9222,1 eur) pre agentúru, keď som komunikoval s mužmi po celom svete a vydával som sa za modelku ako priateľku, otrokyňu alebo dominu, okrem iného.“ Ako sa dalo očakávať, otázky, ktoré mu boli položené, priniesli niekoľko zaujímavých informácií o ľuďoch, ktorí využívajú jeho služby. 

Chlapík sa živí písaním
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Keď sa jeden z používateľov Redditu opýtal, akú najzvrhlejšiu vec kedy napísal, dostal odpoveď, ktorá bola skutočne dychvyrážajúca. Odpovedal: „Pozrel som sa do trezoru modelky (kde ukladá na platforme Only Fans fotky a videá) a našiel som nejaké fotky, na ktorých bola oblečená ako manažérka. Poslal som ich inému mužovi s tým, že by som mu mohol robiť asistentku. On sa z nich zbláznil a potom som napísal celý príbeh o tom, čo by som mu (ako modelka) urobil a čo by som mu dovolil, aby mi urobil...Trvalo to asi tri hodiny, ten chlap minul asi 200 dolárov (184,35 eur) a dvakrát sa urobil.“

Ďalší položil otázku o mužovej sexualite a spýtal sa: „Je to nepríjemné, písať tieto veci?“ Profesionálny sexter potvrdil, že je heterosexuál a snažil sa to písať tak, ako by to bolo jemu ako chlapovi z opačnej strany príjemné. „Je nepríjemné vidieť nahé fotky mužského prirodzenia. Väčšina mužov sú veľkí zvrhlíci. Dokonca si nevedia ani urobiť poriadku fotku penisu,“ uviedol.

Chlapík sa živí písaním
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Dokonca sa objavila aj technická otázka: „Prevezme nakoniec umelá inteligencia túto prácu, alebo si myslíte, že osobný prístup je to, čo vás urobilo úspešným?“ Muž odpovedal: „Nielenže môže umelá inteligencia prevziať moc, ale už sa to aj deje. Práve teraz, v aplikáciách WhatsApp a Instagram, môžete naprogramovať odpovede a určite sa to dostáva do bodu, že by inteligencia mohla viesť aspoň veľmi realistickú základnú konverzáciu. Tento druh skazenej mentality ale umelá inteligencia nemôže nahradiť.“ 

Viac o téme: MužSexting
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu