Pondelok14. október 2024, meniny má Boris, zajtra Terézia, Tereza

Slovák vo Švajčiarsku ukradol auto: Havaroval s ním a ušiel! Šokujúce odhalenie polície

Slovák ukradol auto a havaroval s ním.
Slovák ukradol auto a havaroval s ním. (Zdroj: Polícia SG)

ST. GALLEN - V nedeľu krátko po 11:15 na diaľnici A13 havarovalo osobné auto. Pôvodne neznámy 33-ročný vodič z miesta nehody ušiel. Po pátraní kantonálnou políciou St.Gallen ho zastavili. Ukázalo sa, že predtým auto ukradol.

Muž viedol svoje auto po diaľnici A13 zo Sevelenu smerom na Trübbach. Z dôvodu aktuálnych stavebných prác je v súčasnosti rýchly pruh presmerovaný do štandardného pruhu alebo štandardného pruhu do spevnenej krajnice.

archívne video

Zlodeji vykradli pumpu: Pohotová reakcia mladíka, začal ich prenasledovať a zalarmoval políciu (Zdroj: Facebook/Policie České republiky )

Auto z nezistených príčin narazilo do štyroch zvodidiel, ktoré signalizovali obchádzku. Zrážka spôsobila vymrštenie dvoch z týchto bariérových majákov na čelné sklo auta. Muž z miesta nehody odišiel bez toho, aby sa postaral o likvidáciu škody. Po pátraní kantonálnou políciou v St. Gallen bol muž, 33-ročný Slovák, zastavený v Mels. Ukázalo sa, že predtým auto ukradol.

Na auto tiež namontoval ukradnuté poznávacie značky a viezol ďalšie ukradnuté poznávacie značky a ďalšie predmety pochádzajúce z trestnej činnosti. Polícia Slováka následne zatkla. Na aute vznikla škoda vo výške približne 5 000 švajčiarskych frankov (vyše 5 330 eur) a škoda na infraštruktúre staveniska vo výške približne 2 000 frankov (2 130 eur).

Viac o téme: ŠvajčiarskoSlovákKrádež
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu