Pondelok14. október 2024, meniny má Boris, zajtra Terézia, Tereza

Katka Jakeš ide po materskej na plný plyn: NOVÝ projekt! Prečo bude chýbať jej dôležitá osoba?

Katarína Jakeš
Katarína Jakeš (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Kto by ju nepoznal? Katarína Štumpfová sa zvŕtala na parkete a keď zmenila priezvisko na Jakeš, tancuje už iba doma.

Katka Jakeš, ktorú si pamätáme skôr pod menom Štumpfová, vystriedala v tanečnej šou Let´s Dance hneď niekoľko partnerov. Tancovala s Jozefom Vajdom, Mirom Šmajdom a s Jurajom Mokrým získali titul Kráľa a kráľovnej tanečného parketu. Pred ôsmimi rokmi sa však tajne vydala za manžela Borisa, s ktorým má dnes dve deti, dcéru Izabelku a syna Bruna. Aj keď je na materskej dovolenke, chystá veľké prekvapenie. „Ja som počas posledných 15 mesiacov začala pripravovať svoj druhý autorský projekt, divadelno-tanečnú šou. Takže po mojom druhom pôrode som sa začala ponárať do tanečných príbehov a musím povedať, že mi tento návrat k tancu veľmi dobre padol,“ priznala Katka.

Galéria: Prípravy projektu Love2Dance sú v plnom prúde

Je to jej druhé autorské dielo, v ktorom však tentokrát tancovať nebude. „Myslím si, že môj čas profesionálnej tanečnice ja za mnou, ale som veľmi šťastná, že šancu dostali mladí profesionáli a sú skvelí.“ Katka je nadšená, že sa vytvorila skvelá partia, pričom netreba opomenúť ani jej spolutvorcov Tomáša Antálka a Mira Martinoviča, ktorí sa už spolu tešia na premiéru tanečnej šou Love2Dance.


Katka priznala, že tanec jej stále nie je cudzí a veľmi rada si tancuje aj doma s deťmi či manželom. „Môj muž je veľmi dobrý amatérsky tanečník, veľmi dobre vedie, ale…“ doplnila, na čom ešte musí trošičku popracovať. Tancuje aj dcéra Izabelka, ktorá chodí do tanečnej školy a venuje sa latinsko-americkým tancom. „Veľmi ju to baví. Ona je veľké šidlo, má to po kom mať, takže som chcela, aby sa naučila aj disciplíne, a tanec človeku prospieva v každom smere… je to veľmi dobrý šport,“ je presvedčená vynikajúca tanečníčka. Katka prezradila aj to, či sa pridá tiež Ivana Gáboríková a či sa im občas podarí utrhnúť aj na nejakú babskú jazdu. Počúvajte, s kým sa stretla v Chorvátsku...

Jakeš ide po materskej na plný plyn: NOVÝ projekt! Prečo bude chýbať jej dôležitá osoba? (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: Katka JakešLove2Dance
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu