Pondelok14. október 2024, meniny má Boris, zajtra Terézia, Tereza

Žena si chcela urobiť roztomilú fotku s kozou, urobila obrovskú chybu: Pozrite, čo jej šibalské zviera vyviedlo!

(Zdroj: X/XStream1973)

USA – Mnoho ľudí sa rado fotografuje so zvieratami. Nezáleží, či ide o domácich miláčikov, ako sú psy a mačky, alebo hospodárske zvieratá, ako sú napríklad kozy. Jedna však takmer doplatila na selfie s kozou. Video, ktoré aktuálne koluje po sociálnych sieťach, zachytáva, čo jej šibalské zviera vyviedlo.

Nemenovaná žena sa rozhodla, že si s kozou v ohrade urobí fotografiu. Ako ale dokazuje video, ktoré sa dostalo na sociálnu sieť X, nevyšlo to tak, ako si predstavovala. Postavila sa blízko zvieraťa a svoju tvár priblížila ku hlave kozy. To, čo vyzeralo ako roztomilé olizovanie, však v skutočnosti milé vôbec nebolo. Žena si totiž nevšimla, že kozu viac ako ona zaujala jej zlatá náušnica.

Svoju chybu si uvedomila až vo chvíli, koza náušnicu úplne strhla a začala prežúvať. Nasledoval zúfalý súboj, počas ktorého sa snažila získať stratenú náušnice z úst zvieraťa. Po chvíli sa jej to skutočne podarilo. Netreba dodávať, že táto žena si tak skoro fotografiu s kozou neurobí. Internet je však plný videí, ktoré dokazujú, že zvieratá môžu byť poriadne šibalské a šperky ich zaujímajú viac, ako by ste si možno mysleli.

Do podobnej situácie sa dostala aj iná mladá žena, ktorá si po návrate z dovolenky všimla, že stratila snubný prsteň. Rozhodla sa preto skontrolovať zábery z dovolenky, aby zistila, kedy ho mala naposledy na prste. V jednom z videí vidno, ako naťahuje ruky, aby nakŕmila pštrosy vo výbehu, keď ju jeden potiahol za ruku. Až pri spätnom pozretí si všimla, že jeden z nich jej zobákom potiahol prst na ruke a prsteň prehltol.

Viac o téme: NáušnicaKozaŽena
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu