Pondelok8. júl 2024, meniny má Ivan, zajtra Lujza

Obrovské prekvapenie známej herečky: Utajené tehotenstvo… Stala sa po prvýkrát matkou!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: GettyImages)

DUBLIN – Írska herečka Charlene McKenna (40) prežíva jedno z najkrajších období svojho života. V najnovšom rozhovore totiž priznala, že spolu s jej manželom Adamom Rothenbergom (49) sa stali rodičmi malej dcérky, ktorá sa narodila pred pár mesiacmi.

Počas tohto týždňa sme vás informovali o tom, že sa hviezda seriálu Peaky Blinders - Sophie Rundle stala dvojnásobnou matkou. Tá však nie je jedinou herečkou z obľúbeného počinu, ktorá tento týždeň oznámila radostnú novinku.

V rozhovore pre RTE Radio 1 totiž jej kolegyňa Charlene McKenna potvrdila, že sa po prvýkrát stala matkou. Jej tehotenstvo a aj samotný pôrod však boli veľkým tajomstvom a jej dcéra Martha Josephine sa narodila už pred troma mesiacmi. 

Pre spomínané rádio prezradila, že v posledných mesiacoch ju namiesto hereckej kariéry zamestnávala práve ona. „Narodilo sa mi dieťa, takže som už dlhšie mimo diania. Snažila som si všetko nastaviť a zorganizovať a hlavne si užívať moje malé dievčatko. Je veľmi, veľmi špeciálna. Má už 3 mesiace,“ povedala  umelkyňa.
 
McKenna je od roku 2021 šťastne vydatá za amerického herca Adama Rothenberga, s ktorým sa tak už nejakú dobu teší z čerstvého prírastku do ich rodiny. Detaily svojho súkromia si však dvojica stráži a tak nie je príliš veľkým prekvapením, že držali túto krásnu novinku v tajnosti. 

Charlene McKenna, Adam Rothenberg
Zobraziť galériu (2)
Charlene McKenna, Adam Rothenberg  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Charlene McKennaAdam Rothenberg
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu