Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Chcel si ozvláštniť sex, skončil v nemocnici: Chlapík (39) si genitálie natrel... Au, to muselo bolieť!

(Zdroj: X/nypost)

LIVERPOOL - Angličan Nate Hill vyhovel svojmu priateľovi, ktorý ho požiadal, aby si kvôli vzrušujúcejšiemu sexuálnemu zážitku odstránil chĺpky z genitálií. Všetko sa však zvrtlo, keď ani nie minútu po nanesení prípravku pocítil silné pálenie.

Keď študent postgraduálneho magisterského štúdia neurológie z Kirkby v Liverpoole, Nate Hill, súhlasil s použitím krému na odstránenie ochlpenia, tak netušil, že sa mu na niekoľko týždňov úplne zmení život. Chemický prípravok mu totiž vyvolal silnú alergickú reakciu a spôsobil nebezpečné popáleniny. Tridsaťdeväťročný veterán Hill tvrdí, že bolesť bola horšia, ako keď sa pred rokmi popálil hydraulickým palivom pri prenášaní vecí na vojenskej základni, informuje denník New York Post. Boľavé partie si síce okamžite umyl, ale ešte niekoľko týždňov mal pľuzgiere a bolesti v slabinách.

Iróniou je, že chemické popáleniny nakoniec prispeli k tomu, že sa musel sexu úplne vzdať, až kým sa mu rany nevyhojili. Otec dvoch detí povedal: „V októbri 2022 mi amputovali nohu a potom to medzi nami v spálni stagnovalo. Môj vtedajší partner mi navrhol, aby sme si to okorenili a ja som bol za, tak sme spolu pozerali porno. Poznamenal, že by sa mu páčilo, keby som mal menej ochlpenia.“ Na všetko sa vraj dal nahovoriť, veď časom by mu ochlpenie aj tak znovu narástlo.

„Postupoval som podľa všetkých pokynov, ale keď som si naniesol krém, cítil som strašné pálenie. Hneď som si ho umyl, ale ešte o niekoľko dní neskôr som mal bolesti. Moji najlepší priatelia boli Sudocrem, ľadové obklady a mrazený hrášok,“ prezradil. Hill uviedol, že napriek použitiu krému špeciálne určeného na citlivú pokožku sa mu po reakcii vytvorili pľuzgiere, ktoré mu spôsobili olupovanie pokožky. Preto si musel na boľavé miesta neustále nanášať Sudocrem. Incident mu zanechal trvalé zmeny farby pokožky v oblasti slabín. Uviedol tiež, že chĺpky mu síce dorástli, ale nie všade. Doplnil: „Bolo to naozaj zlé.“ 

Viac o téme: KrémPopáleninaOdstránenie chĺpkov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu