Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Slávna modelka prehovorila o závislosti: Prvýkrát sa opila ako 8-ročná… Tento moment všetko zmenil!

Cara Delevingne Zobraziť galériu (3)
Cara Delevingne (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Britská modelka a herečka Cara Delevingne (31) zažila okrem úspechov aj mnohé pády, ktoré boli vo väčšine prípadov spôsobené drogami a alkoholom, na ktorých bola závislá. V najnovšom rozhovore o svojom probléme otvorene prehovorila a povedala, že prvé skúsenosti s alkoholom mala ešte v detstve.

V roku 2022 sa na verejnosti objavili šokujúce fotky Cary Delevingne, na ktorých sa objavila v zúboženom stave. Ten spôsobila závislosť na drogách a alkohole, ktorá krásnu modelku zmenila na nepoznanie. 

V najnovšom rozhovore pre The Sunday Times však priznala, že práve tento moment bol pre ňu zlomový a s návykovými látkami definitívne skoncovala. Okrem toho opísala aj to, prečo po nich v minulosti siahla. 

„Kedysi som si myslela, že drogy a alkohol mi pomáhajú fungovať. Nebola to však pravda, bola som po nich veľmi depresívna. Teraz však cítim, akoby sa vrátila moja sila a nie som pod kontrolou iných vecí," uviedla Delevingne.

Okrem toho prezradila, že jej prvá skúsenosť s alkoholom prišla ešte v detstve. Po prvýkrát sa totiž opila na svadbe svojej tety, počas ktorej mala podľa svojich slov len 8 rokov. „V ten deň som sa opila. Mala som len 8 rokov. Je šialené, že som sa v takom veku opila," doplnila modelka. 

Cara Delevingne
Zobraziť galériu (3)
Cara Delevingne  (Zdroj: SITA/Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

Viac o téme: Cara Delevingne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu