Sobota19. október 2024, meniny má Kristián, zajtra Vendelín

Veľké plány Biedronky na Slovensku: Predajne aj na TÝCHTO miestach! Takéto platy ponukajú

Poľský maloobchodný reťazec Biedronka by mal na Slovensku otvoriť svoje brány už koncom roka Zobraziť galériu (3)
Poľský maloobchodný reťazec Biedronka by mal na Slovensku otvoriť svoje brány už koncom roka (Zdroj: Biedronka)

BRATISLAVA - Obchodným reťazcom na Slovensku už čoskoro pribudne veľká konkurencia v podobe populárneho poľského obchodného reťazca. K už oznámeným prvým predajniam Biedronky teraz navyše pribudli ďalšie miesta, do ktorých spoločnosť hľadá nových zamestnancov.

Prvé obchody otvoria u nás svoje brány už čoskoro, informovala HR manažérka Zuzana Baloghová zo siete Jerónimo Martins, ktorá je vlastníkom Biedronky. Ako bolo oznámene už skôr, zákazníci sa môžu tešiť na nové obchody v Leviciach, vo Zvolene, v Nových Zámkoch, v Senici a v Považskej Bystrici.

Veľké plány Biedronky na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: LinkedIn/Zuzana Baloghova)


Okrem toho teraz spoločnosť zverejnila pracovné ponuky do predajní v bratislavskom kraji, a to konkrétne pri Kvetoslavove, v Miloslavove a v Dunajskej Lužnej, kam hľadá ľudí na pozíciu zástupca/zástupkyňa na predajni. Podľa zatiaľ neoverených informácii údajne Biedronka v týchto miestach preberie predajne od Coop Jednota.


"Hľadáme cieľavedomých, kreatívnych a proaktívnych ľudí do tímu, ktorí majú chuť formovať a určovať trendy na trhu s potravinami na Slovensku. Ak chceš každodenne ovplyvňovať skúsenosti a nákupné zvyky zákazníkov a zákazníčok, prihlás sa teraz!," píše spoločnosť k pracovným ponukám.

Veľké plány Biedronky na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: pracujvbiedronke.sk)


Základná mesačná mzda na dané pozície začína od 1 475 eur v závislosti od skúseností kandidáta. K tejto pozícii je navyše možné získať výkonnostný bonus až 200 eur.

Viac o téme: Dunajská LužnáMiloslavovKvetoslavovBiedronka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu