Štvrtok3. október 2024, meniny má Stela, zajtra František

Biedronka má na Slovensku veľké plány! Predajňa aj v TOMTO veľkom meste? Spoločnosť už kúpila pozemky

Poľský maloobchodný reťazec Biedronka by mal na Slovensku otvoriť svoje brány už koncom roka Zobraziť galériu (2)
Poľský maloobchodný reťazec Biedronka by mal na Slovensku otvoriť svoje brány už koncom roka (Zdroj: Biedronka)

BRATISLAVA - Obchodným reťazcom na Slovensku prichádza veľká konkurencia v podobe populárneho poľského obchodného reťazca. Už čoskoro u nás otvorí svoje prvé predajne Biedronka a to v piatich mestách. Zákazníci sa môžu tešiť na nové obchody v Leviciach, vo Zvolene, v Nových Zámkoch, v Senici a v Považskej Bystrici, pričom časom by mali pribudnúť aj veľké krajské mestá. Dôkazom má byť zistenie, že spoločnosť už nakúpila pozemky v Nitre.

Prvé obchody otvoria u nás svoje brány už čoskoro, informovala HR manažérka Zuzana Baloghová zo siete Jerónimo Martins, ktorá je vlastníkom Biedronky. Bližšie informácie o tom, kde konkrétne sa v daných mestách budú predajne nachádzať a konkrétny dátum ich otvorenia, zatiaľ nie sú známe.

Biedronka má na Slovensku
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: LinkedIn/Zuzana Baloghova)

Reťazec v tejto súvislosti hľadá ľudí do každého zmieneného mesta na pozíciu "Zástupca na predajni". "Základná mesačná mzda začína od 1 475 eur v závislosti od skúseností kandidáta. K tejto pozícii je možné získať výkonnostný bonus až 200 eur," píše sa v pracovných ponukách. Biedronka zároveň hľadá aj viacero kolegov na rozličné pozície v centrále v Bratislave a pre distribučné centrum vo Voderadoch.

Pozemky aj v Nitre

Zo zistení portálu Index vyplýva, že poľský reťazec plánuje časom preraziť aj vo veľkých krajských mestách. Materská skupina Jerónimo Martins už dokonca kúpila pozemky v Nitre. Konkrétne ide o parcelu s rozlohou takmer 6-tisíc metrov štvorcových na rohu Červenovej a Dolnočermánskej ulice v mestskej časti Čermaň. Tieto pozemky sú však zatiaľ klasifikované ako orná pôda, čo znamená, že investor bude musieť na výstavbu supermarketu najskôr získať všetky potrebné povolenia.

Viac o téme: PozemkyNitraBiedronka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu