Štvrtok12. september 2024, meniny má Mária, Mia, zajtra Ctibor, Tobiáš, Tobias

Už je to OFICIÁLNE! Potraviny Biedronka prichádzajú na Slovensko! ZOZNAM miest, kde otvorí svoje prvé predajne

Poľský maloobchodný reťazec Biedronka prichádza na Slovensko Zobraziť galériu (2)
Poľský maloobchodný reťazec Biedronka prichádza na Slovensko (Zdroj: Biedronka)

BRATISLAVA - Poľský obchodný reťazec Biedronka oslávi na Slovensku v piatok (16. 8.) svoj prvý rok od založenia a v tejto súvislosti oznámil dlho očakávanú správu. Jej obchody u nás svoje brány otvoria už čoskoro, informovala HR manažérka Zuzana Baloghová zo siete Jerónimo Martins, ktorá je vlastníkom Biedronky. V ktorých mestách sa môžete tešiť na nákupy?

Obchodným reťazcom na Slovensku prichádza veľká konkurencia. Populárny poľský obchodný reťazec Biedronka už čoskoro u nás otvorí svoje predajne a to v piatich mestách. Svoje brány otvorí v Leviciach, vo Zvolene, v Nových Zámkoch, v Senici a v Považskej Bystrici. Bližšie informácie o tom, kde konkrétne sa budú predajne nachádzať a konkrétny dátum ich otvorenia, zatiaľ nie sú známe.

Už je to OFICIÁLNE!
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: LinkedIn/Zuzana Baloghova)

Reťazec v tejto súvislosti hľadá ľudí do každého zmieneného mesta na pozíciu "Zástupca na predajni". "Základná mesačná mzda začína od 1 475 eur v závislosti od skúseností kandidáta. K tejto pozícii je možné získať výkonnostný bonus až 200 eur," píše sa v pracovných ponukách. Biedronka zároveň hľadá aj viacero kolegov na rozličné pozície v centrále v Bratislave a pre distribučné centrum vo Voderadoch.

Viac o téme: PredajneBiedronka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu