Piatok18. október 2024, meniny má Lukáš, zajtra Kristián

Bývalá letuška (48) prezradila, aké pikantnosti stvárajú jej kolegovia na hoteloch: Orgie, ale aj... Uf!

(Zdroj: Instagram/skye_taylor_xx)

LONDÝN – Štyridsaťosemročná Skye Taylorová, ktorá pracovala sedemnásť rokov ako letuška, toho o nevere vie skutočne veľa. Na sociálnej sieti sa podelila o najpikantnejšie príhody z nočných medzizastávok. Prezradila aj to, v ktorej destinácii si to letecký personál rozdával najčastejšie.

Taylorová uviedla, že letecký personál bol často ubytovaný v jednom hoteli. Organizovali preto množstvo večierkov, na ktorých sa nielen zabávali, ale navzájom aj bližšie spoznávali – niektorí dokonca pomerne intímne. „Niektoré z týchto večierkov boli dosť zaujímavé a vzniklo tam veľa románikov,“ prezradila bývala letuška pre denník Daily Star. Detaily presne nešpecifikovala, ale podľa jej slov počas jedného z medzipristáti videla, čo sa dialo za dverami izby a potrebovala nutne odísť. Keď sa jej pýtali, či išlo o orgie, zasmiala sa a povedala: „Áno, bol to ich začiatok. Nemám problém to priznať, pretože ten manažér letu bol ku mne naozaj odporný!“

Bývala členka posádky nakoniec ukončila svoju kariéru v tejto spoločnosti a zamestnala sa v závodnom letectve. Tvrdí, že urobila najlepšie, čo mohla pre zachovanie svojej profesionality. „Musím sa priznať, počas mojej kariéry som bola extrémne nudná. Nikdy som nemala románik ani vzťah s pilotom. Vždy som ich považovala za džentlmenov. Možno som mala šťastie, a mnohí z nich sú dodnes moji dobrí priatelia. Veľmi dobre sa o nás starali a boli veľmi profesionálni,“ povedala. „Ale ako v každej práci, aj u nás sa diali rôzne veci. Ak mali niektoré moje kolegyne vzťah s pilotom, zmenili sa. Začali sa cítiť nadradene a neodradilo ich dokonca ani to, že doma mali manželku a deti,“ prezradila ďalej.

Údajne tiež na vlastné oči videla, ako sa mnohé jej kamarátky zmenili a prestali na letoch takmer úplne pracovať, pretože si mysleli, že vďaka vzťahu s pilotom alebo kapitánom boli povýšené na manažérsku pozíciu. „Našťastie moje vzťahy s pilotmi a kapitánmi som vždy udržiavala na profesionálnej úrovni. Boli tam atraktívni muži, ale nestálo to za tú drámu. Obzvlášť, keď väčšina z nich má rodinu alebo sú už pri druhej či tretej manželke, je to šialené,“ povedala Taylorová. Napokon dodala, že obľúbená destinácia, v ktorej si letecký personál užíval najviac, bol Johannesburg.

Viac o téme: LetuškaHotelyOrgieLetecký personál
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu