Piatok4. október 2024, meniny má František, zajtra Viera

Vilo Rozboril: Vysoké horúčky a potom kolaps!

Vilo Rozboril
Vilo Rozboril

BRATISLAVA - S moderátorom TV Markíza Vilom Rozborilom (38) to nevyzerá príliš dobre. Voľné dni si chcel po náročnom období moderovania reality show Mojsejovci naplno užiť s milenkou Petrou Kelbelovou (22), tieto plány mu však prekazila choroba, ktorá ho zložila v priebehu niekoľkých hodín!

Len v pondelok sa zamilovaný párik vrátil z exotickej dovolenky v Grécku a vo štvrtok už Rozboril ležal pripútaný na posteľ v košickom byte svojej polovičky so 40-stupňovými horúčkami. Deň predtým bol pritom ešte plný energie a spolu s ňou vymetal košické butiky...

Na Vila Rozborila toho bolo v poslednom období asi príliš. Až doteraz sa zdalo, že náročnú prácu moderátora reality show Mojsejovci hravo zvládal. Časté nakrúcanie a cestovanie, ku ktorým sa vraj pridali aj osobné spory s bohatými manželmi z Pereša, a silný psychický tlak však na jeho zdraví zrejme zanechali hlboké stopy.

Vilo sa až doteraz držal statočne a nedal na sebe poznať ani najmenšiu známku únavy. Tá sa však ohlásila... "Vilo Rozboril má momentálne zdravotné ťažkosti. Vo štvrtok mal absolvovať fotenie spolu s moderátorskou kolegyňou z pripravovanej reality show Big Brother Zuzanou Belohorcovou. Museli sme ho však preložiť," potvrdila hovorkyňa TV Markíza Ivana Semjanová.

Čo ho zložilo len pár dní po návrate z dovolenky, ktorú strávil so svojou mladou priateľkou Petrou Kelbelovou na gréckom Rhodose? Asi to nebude choroba, ktorú si mohol ako "suvenír" priniesť práve z tohto exotického ostrova. Pravdepodobne je za tým niečo viac. "Neviem, čo sa s ním deje. Vlastný telefón mi vôbec nedvíha. Jeho priateľka si svoje číslo prednedávnom zmenila a snaží sa ho všemožne utajiť," povedal jeden z moderátorových známych. Mobilný telefón nezodvihol Rozboril ani nám. Je však isté, že ho tento vážny stav musel zastihnúť nečakane a veľmi náhle.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu