Piatok4. október 2024, meniny má František, zajtra Viera

Nočná mora po kozmetickej operácii: FOTO Infekcia požierala prsia mladej ženy! Už prišla o polovicu bradavky

Paige Harveyová si prežila nočnú moru. Zobraziť galériu (2)
Paige Harveyová si prežila nočnú moru. (Zdroj: X)

EDINBURGH - Paige Harveyová pracuje ako zdravotná sestra v Škótsku. Teraz 21-ročná slečna referuje o svojej neúspešnej skrášľovacej procedúre. Pretože po operácii jej prsníky zožiera infekcia.

21-ročná mala veľkosť košíka K a úľavu by malo priniesť zmenšenie pŕs. Kozmetický chirurgický zákrok sa však zmenil na absolútnu nočnú moru. Sestrička totiž po zákroku dostala infekciu a tá jej doslova zožiera prsia.

archívne video

Krásna Pauhofová sa posťažovala na VYKOJENÉ PRSIA a potom... Takto si ich pred kamerami hladila! (Zdroj: TV JOJ)

Paige Harveyová nebola šťastná s košíčkom K – predražené podprsenky, bolesti chrbta a odretá pokožka. Aj v pohybe jej bránila veľkosť poprsia – obrovská nevýhoda pre jej prácu. Pretože Paige Harveyová sa chce venovať svojej vysnívanej práci záchranárky.

Aby to zvládla, musela si dať zmenšiť prsia. Zákrok si dala urobiť na súkromnej klinike a musela zaň zaplatiť približne 9500 eur, ako uvádza tlačová agentúra Kennedy News.

Nočná mora po kozmetickej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: X)

Hororový scenár sa odohral pri ceste domov zo súkromnej kliniky

Výsledkom by mala byť veľkosť pohára D. Cestou domov zo súkromnej kliniky sa však zrodil hororový scenár: „Mama začala zrazu kričať. […] Pozrel som sa dole a videl som, že sedím v kaluži krvi. „Krv mi premočila celé oblečenie,“ spomína si Paige Harveyová. Krv jej doslova vystreľovala z hrude, ako uvádza „The Sun“.

Hoci krv z jej hrudníka doslova tiekla, súkromná klinika tvrdila, že je všetko v poriadku. Povedali Paige, aby sa o týždeň ukázala na kontrolu. Jej zdravotný stav sa však naďalej zhoršoval – 21-ročná žena potom dostala horúčku.

"Polovica mojej bradavky bola zožratá infekciou"

Potom to bolo jasné: infekcia sa rozšírila. „Celý môj hrudník bol čierny a modrý od hematómov a pod ním bolo všetko jasne červené. Infekcia mi zožrala polovicu bradavky,“ hovorí sestra. Súkromná klinika jej odmietla pomôcť – a tak 21-ročná žena zašla k inému lekárovi. Antibiotiká boli predpísané na dlhú dobu. Prsia sa z toho nikdy úplne nespamätajú. Jazvy ostávajú a prsia podľa Paige vyzerajú ako „bojisko“.

Okrem toho sa jej pod pravou pazuchou vytvorilo veľa malých hrčiek. „Operácia bola úplne vyhodené peniaze,“ znie jej záver. Uvažuje o ďalšej operácii – nielen na zmenšenie prsníkov, ale aj na odstránenie nekrotického tkaniva. Zákrok by sa však už nemal vykonávať na súkromnej klinike.

Viac o téme: InfekciaZmenšenie pŕs
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu