Sobota29. jún 2024, meniny má Peter, Pavol, Petra, zajtra Melánia

Herec Jude Law sa bráni: Fotografku som neudrel úmyselne!

Jude Law Zobraziť galériu (9)
Jude Law

LONDÝN - Britský herec Jude Law vo štvrtok poprel, že by úmyselne udrel fotografku, ktorá sa ho snažila odfotografovať, keď odchádzal z londýnskej reštaurácie.

Uviedol to jeho právny zástupca. Dvadsaťosemročná žena obvinila 36-ročného herca, že ju vo štvrtok v skorých ranných hodinách udrel. "Plnou silou ma udrel do tváre. Bola to riadna rana, skutočne to bolelo," uviedla Harsha Gopal pre britské médiá, ktoré zverejnili aj fotografie údajného napadnutia. Hercov zástupca však tvrdí, že išlo len o nehodu.

"Celé je to nezmysel. Tento incident bol len nehoda. Judea oslepili blesky fotoaparátov, keď vychádzal z reštaurácie, a keď zodvihol ruku, aby sa pred nimi chránil, neúmyselne udrel niekoho, kto stál veľmi blízko. Ospravedlnil sa a odišiel. Obrázky tohto druhu môžu byť často zavádzajúce," opísal situáciu hercov právnik Graham Shear.

Herca známeho z filmov ako Talentovaný pán Ripley (1999), Návrat do Cold Mountain (2003), či Alfie (2004), v roku 2007 zatkli za údajné napadnutie fotografa neďaleko jeho domu. Žiadne ďalšie kroky však proti nemu nepodnikli.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu