Pondelok1. júl 2024, meniny má Diana, zajtra Berta

Tragická noc v Bratislave: 20-ročný mladík zomrel na Zlatých pieskoch! To nie je všetko

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA – Hlavné mesto má za sebou trpkú noc. Policajti v bratislavskom kraji boli vyslaní až k dvom tragickým udalostiam, ku ktorým došlo na rôznych miestach bratislavského kraja. Obe majú však spoločné to, že pri nich vyhasol ľudský život.

archívne video 

Alkohol za volantom v Bratislavskom kraji (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj )

V prvom prípade došlo k tragédii znova na železnici. „Policajti Oddelenia železničnej polície preverili krátko po 21.40 h na železničnom priecestí vo Vrakuni oznámenie o zrážke osoby s tam prechádzajúcim nákladným vlakom,“ uviedli.

Podľa doterajších informácií mal rušňovodič v krátkej vzdialenosti od priecestia spozorovať osobu mužského pohlavia, ktorá ležala na koľaji. Rušňovodič okamžite použil rýchlo činné brzdy, avšak zrážke už zabrániť nedokázal. Muž utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. „Zo strany povereného príslušníka Oddelenia železničnej polície bolo začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia,“ dodala polícia.

 

UPLYNULÁ NOC PRINIESLA DVE TRAGICKÉ UDALOSTI ▪️Počas uplynulej noci boli policajti v bratislavskom kraji vyslaní k dvom...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Saturday, June 29, 2024

V druhom prípade boli policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave II vyslaní do areálu Zlatých Pieskov krátko pred 3. hodinou ráno. Tam sa už nachádzala rýchla zdravotnícka pomoc, ktorá bola vyslaná k 20-ročnému mužovi, ktorý nejavil známky života. Žiaľ, aj tento príbeh má tragický záver. „Na mieste bol konštatovaný exitus, pričom za účelom zistenia presných príčin, za ktorých došlo k úmrtiu muža bolo nariadené vykonanie pitvy. Zo strany povereného príslušníka Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave II bolo začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia,“ uviedla polícia. 

Na Zlatách pieskoch sa tento víkend koná festival Hip Hop Žije. 

 

Viac o téme: VlakŽeleznicaúmrtiePolícia Zlaté pieskyBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu