Štvrtok24. október 2024, meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel

Hailey Bieber 2 mesiace po PÔRODE: Nie je čas strácať čas... Už naplno MAKÁ!

Hailey Bieber Zobraziť galériu (3)
Hailey Bieber (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Koncom augusta verejnosť obletela krásna správa - Justin Bieber (30) a jeho manželka Hailey (27) sa stali rodičmi synčeka, ktorému dali meno Jack Blues Bieber. Dvojica si po jeho narodení užívala súkromie a na verejnosti sa príliš neukazovala. Blondínka si však povedala, že nie je čas strácať čas a... Už naplno maká na svojej postave!

Galéria: Justin a Hailey Bieber

Novopečená mamička Hailey Bieber sa posledné 2 mesiace naplno venovala svojmu synčekovi Jackovi Bluesovi. Ako modelka sa však chce čo najskôr vrátiť späť k svojim pôvodným krivkám a keď jej to čas aspoň trochu dovolí, pracuje na svojej postave. Dôkazom sú aj najnovšie fotky, ktoré sa podarilo nafotiť paparazzom. 

Tí ju zachytili, ako si v obtiahnutých šortkách, krátkom tričku a veľkej zelenej bombere vykračuje na svoje obľúbené lekcie pilatesu. V minulosti sa v médiach objavila informácia, že preferuje predovšetkým "horúce metódy" a okrem hot pilatesu, navštevuje aj hot jogu.

Obe cvičenia sa vykonávajú v miestnosti s teplotou 38 - 40 stupňov Celzia a vlhkosti vzduchu 40 percent. Pohyb v takýchto podmienkach dobre vplýva na obehový systém a srdcovú činnosť, ale aj na postavu a pokožku. Z tela sa totiž pri výraznom potený vyplavujú toxíny. 

Hailey Bieber 2 mesiace
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Hailey Bieber
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu