Sobota19. október 2024, meniny má Kristián, zajtra Vendelín

Ostrieľaný porotca po VYHADZOVE z tanečnej šou: Ide ku konkurencii... Dostal tam PRÁCU SNOV!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Tv Markíza)

PRAHA - V apríli sme na Topkách informovali o tom, že ostrieľaný porotca Zdeněk Chlopčík (67) v českej verzii šou Let's Dance končí. Hoci k projektu roky neodmysliteľne patril, tvorcovia sa rozhodli pre zmenu. Ľutovať však rozhodne nemusí... Konkrencia sa totiž oňho ide potrhať - dostal prácu snov!

V apríli české média obletela informácia, že český porotcovský kat Zdeněk Chlopčík po 18 rokoch v šou StarDance končí. Tvorcom projektu sa totiž po rokoch zažiadala zmena. „Zavolali mu z produkcie a cez telefón mu oznámili, že chcú zmenu. Vzal to bez problémov, nijak to nerieši,“ informoval vtedy zdroj. A nemusí ani ľutovať... 

Ako totiž informuje český Blesk, konkurencia sa ide oňho potrhať. Nielen, že sa objaví ako VIP hosť v silvestrovskom špeciáli primáckej relácie Inkognito, ale každý piatok večer bude s režisérom Jiřím Vejdělkom na webe Nova.cz diskutovať o scénach nového českého seriálu Taneční. „O nikom sa tento týždeň nehovorí viac. A je to pochopiteľné, Zdeněk Chlopčík je bezpochýb najznámejší tanečný majster v tejto krajine,“ prezradil kreatívny producent seriálu Matěj Podzimek. 

„Nejdeme len po tanci. Navyše rovnako ako naši seriáloví manželia v podaní Sašu Rašilova a Jitky Ježkovej, vedie aj Zdeněk so svojou ženou tanečné lekcie. Zdeněk má navyše vďaka svojej viac než tridsaťročnej praxi skúseností na rozdávanie,“ dodal. O prácu teda Zdeněk Chlopčík núdzu rozhodne nemá!

Zľava: Zdeněk Chlopčík, Tatiana Drexler, Adela Vinczeová, Ján Ďurovčík
Zobraziť galériu (2)
Zľava: Zdeněk Chlopčík, Tatiana Drexler, Adela Vinczeová, Ján Ďurovčík  (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Zdeněk ChlopčíkStar Dance
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu