Piatok18. október 2024, meniny má Lukáš, zajtra Kristián

Dievča (10) bolelo brucho, bola tehotná! Znásilnil ju jej nevlastný otec, kým bola matka v práci

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PALMA DE MALLORCA - Otrasný prípad sa odohral na španielskej Malorke. 10-ročné dievčatko bolelo bruško, tak s ňou jej matka zašla k doktorovi. To, čo jej povedali lekári, nečakala ani v najhoršom sne. Jej dcérka bola totiž tehotná. Znásilnil ju jej súčasný partner, keď bola matka v práci. Tá o tom netušila.

Polícia zatkla 35-ročného Španiela po tom, čo znásilnil svoju nevlastnú 10-ročnú dcéru, ktorá kvôli tomu otehotnela, píšu miestne noviny Majorca Daily Bulletin. Pred niekoľkými dňami matka maloletej, ktorá o situácii vôbec nevedela, vzala svoju dcéru na detské oddelenie nemocnice Son Làtzer, pretože dievčatko bolelo bruško. Najskôr všetko nasvedčovalo tomu, že pôjde o cystu.

Lekári však objavili aj niekoľko modrín a zranení, ktoré naznačili, že dieťa bolo sexuálne zneužívané. Následne zistili mrazivú skutočnosť - dievčatko je tiež niekoľko týždňov tehotné. Keď to oznámili matke, zostala v šoku. Matka uviedla, že jediný muž, s ktorým sa jej dcéra zdržiavala osamote, je jej súčasný partner. Lekári veľmi rýchlo podľa protokolu zavedeného v týchto prípadoch zalarmovali políciu.

K hororu malo dochádzať viac ako mesiac

 

Policajti zistili, že muž má dva predchádzajúce záznamy. Policajti prišli do domu podozrivého a zatkli ho pre trestný čin sexuálneho napadnutia. Maloletú museli pre vážnosť incidentu previezli do nemocnice Son Espases, kde podstúpila operáciu.

Dievča (10) bolelo brucho,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Neskôr maloletá bez akýchkoľvek pochybností priznala, že osoba, ktorá ju sexuálne napadla, bol jej nevlastný otec. Muž bol predvedený pred súd vo Vía Alemania. Obvinený sa k znásilneniu priznal. "Veľmi ma mrzí, čo som urobil, ale bolo to len raz," uviedol podľa španielskych novín Ultima Hora. Táto verzia sa však nezhoduje s tým, čo uviedlo dievča, ktoré tvrdí, že tieto sexuálne epizódy sa odohrávali viac ako mesiac. 

Viac o téme: ZnásilnenieTehotné dievčaMalorka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu